Maccabi After

Kosher Sushi


- Huszti György írása -

A “maroknyi” magyar golfozói létben viszonylag ritka a teljes összetartás, összezárás. Korábban “megénekeltük” már, hogy az idén nyáron a hazai rendezésű Maccabi Európa Bajnokságon ez szerencsére maradéktalanul megvalósult. Most ismét tanúbizonyságot kaphattunk erről, amikor is “Maccabi After” néven a "zsidó EB" magyar résztvevői csütörtök délután újra összegyűltek a Pannonia lankáin. Ahol egy rendkívül jó hangulatú kétfős Texas Scramble versennyel búcsúztatták közösen az idei szezont a gyönyörű indián nyárban, amelyet egy könnyed, baráti hangulatú vacsora követett a teraszon.

A Maccabi teljes magyar mezőnye összegyűlt (kivéve akik éppen külföldön tartózkodtak) ezzel is bemutatva azt az egységet, miszerint ez egy sok tekintetben és korosztályban ugyan színes, ámde egy fontos kulturális szempontból mégiscsak rendkívűl homogén és összezáró közösség, így ismét egy őszintén jókedvű és mosolygós közösségi élményen vagyunk túl. 

A párosok - a még magasabb szintű közösségi egységbe kovácsolás érdekében - közvetlenül a játék előtt kerültek összesorsolása.
A nettó győzelmet - és ezzel az I Love Sushi által felajánlott vouchereket - Nagy Tibor és Rózsa Dávid szerezte meg (kilenc szakaszon ütött 24 nettó pontjuknak köszönhetően), de csak azonos eredménnyel szorult a második helyre a Stern Lea Sára - Károly Ádám duó. A bruttó győztes ezúttal a Fehér Zsolt - Rózsa Dániel páros lett (kilenc szakaszon 21 bruttó pont).

Gratulálunk és jövőre Veletek ugyanitt!

EREDMÉNYEK

Fotók: Somogyi György 

2019.10.18.

Hozzászólások