Lőrincen maradt az Ízirájder

...Öcsém!


- Véh Balázs beszámolója -


A tavalyi évhez hasonlóan ismét a nemzeti ünnep hétvégéjén feszült egymásnak a St. Lőrinc és a Forest Hills golfbaráti közössége az immár hagyományosnak is nevezhető Ryder Kupán. 

A két 18 fős alakulat 4-4 egyéni, illetve fourball, valamint 3 foursome match playben mérte össze erejét nettó elszámolás szerint. A sorsolást mindkét nap előestéjén élő közvetítésben követhette nyomon a nagyérdemű, nem kis izgalmak közepette a kapitányok -Hideg János és Csizmadia Ákos- felváltva mondták be a párbajok résztvevőit. 

A bakonyiak bár nagyon fogadkoztak, hogy az elmúlt évi, mindössze 1 ütésen múló fiaskó után visszavágnak, az első, budapesti nap végén 6,5 : 4,5 állt az eredményjelzőn és az örömkiáltások inkább a nagybani piacon voltak hallhatók. A vasárnapi zirci forduló sem szűkölködött fordulatokban, a beérkező flightok eredményei alapján feljöttek a hazaiak, a döntés az utolsó kettőre maradt. A vasárnap viszont ismét inkább a fővárosiaknak kedvezett, az egyenlő arányú pontosztozkodás ugyanis a két nap összesítésében 12 : 10 arányú címvédést hozott a St. Lőrinc Golf Klub számára.


A szombat szép, a vasárnap vad időt hozott, a jó hangulat és a sportbarátság ezúttal is dominált, és persze mindkét helyszínen kiemelt figyelmet kapott vírusbiztonság. További örömteli hír, hogy a pályák különösen az évszakhoz képest nagyszerű állapotban fogadták a játékosokat, és nyugodt szívvel kijelenthető, hogy mind a klubtagok, mind a green fee játékosok akár már most bátran tervezhetnek Lőrinccel és Zirccel!


Fotó: caddie.hu

2021.03.15.

Hozzászólások