Libamáj és marcipán

A szezon utolsó zalai versenye


- Huszti György beharangozója -


Idén utoljára van lehetőséged versenykörülmények között tesztelni magadat, illetve a méltán világhírű Robert Trent Jones Junior által tervezett csodálatosan shapelt lankákat a festői szépségű zalai dombok között. November 13-án szombaton kerül sor ugyanis a Márton-napi szezonzáró páros Scramble versenyre a Zala Springs Golf Resort fenséges környezetében. 

A 18 szakaszos golfversenyre - ahol a greenek már elő lesznek készítve a jövő évi még pazarabb gurulások fokozására - a klubtagok 8990, míg más klubok tagjai mindössze 18990 Forintért vehetnek részt.

A jeles eseményre Váradi Bálin séf egy igazán pazar Márton-napi ünnepi libalakomával készül, az impozáns menüsor a következő lesz:
- Gyömbéres libabecsinált leves, burgonya gombóccal
- Sült liba, sólettel
- Pankómorzsában sült libaszárnytő, Zöldséges pirított basmati rizzsel
- Magyaros pecsenye libamáj, pirított újburgonyával
- Sütőtökös gnocchi, ruccolával, parmezánnal
- Tökös-mákos rétes

De már a pályán is találkozhattok gourmet megoldásokkal, hiszen a Driving Range mellett bő egy hónapja megnyitott “The Cup” Halfway House-ban a szezonális forralt bor mellett Szamos marcipánnal, vagy wrap-ekkel is csillapíthatjátok vágyaitokat az esti díszvacsoráig, de akár egy igazi barista kávéval töltött papírpohárban a kezetekben is folytathatjátok a játékot, a hátsó kilencre fordulva.

A páros Scramble versenyt követően pedig libába lehet folytani a bánatot vagy persze az örömöt (ki-ki a score-jainak megfelelően) egy valódi, hamisítatlan élő flamenco-gitár est fülbemászó dallamai mellett (figyelem a tánc sem tiltott, a lényeg hogy jól érezd magad)!

Gyere és búcsúztasd el az idei zalai versenyszezont, mi mindenképpen ott leszünk!


Fotómontázs: caddie.hu

2021.11.08.

Hozzászólások