LGT III.

Bummm, és egyéb nagy durranásokAz alábbiakban nem a Locomotiv Gran Turismo harmadik albumáról lesz szó. Bár a Bummm c. nagylemez is nagyot szólt annak idején 1973-ban, (személyes kedvencem a B oldal befejező száma, a megismételhetetlen Presser Gábor - Adamis Anna duó egyik örökérvényű csodája, a “Miénk itt a tér” c. sláger). Azonban a Bummm-nál maradva, szintén hatalmasat fog szólni a Lugosi Golf Tour idei harmadik állomása, amelyre most szombaton (október 24-én) kerül sor az MGC Kisoroszi Old Course pályáján. A verseny egyben az LGT zárófordulója is lesz (ezt követően már csak a 31-i TexasScramble lesz megtartva). 

Szombaton, igazi - ráadásul kategóriákhoz igazított - díjesőre számíthatnak a résztvevők. A női mezőny játékosai értékes - és persze gyönyörű - alkalmi táskákat, kéz- és körömápoló szetteket nyerhetnek, előbbit a Vincze Cipő, utóbbit a NailBar felajánlásával.

A férfiak és szeniorok hévízi kétéjszakás szállás utalványokat nyerhetnek a Holiday Club Hévíz felajánlásából (a szálloda csupán 8 percre van a Zala Springs-től, így golfozói szemmel talán még értékesebb a nyeremény), a legjobbak további 15 000 Ft értékű vásárlási utalványt is hazavihetnek az SG Fashion ruházati webáruház jóvoltából.

És ez még mindig nem minden, a Felnőtt kategóriában ugyanis ínycsiklandó kávé-válogatás csomagokat nyerhetnek a Coffee X-Presso egy igazi kávé manufaktúra) felajánlásából.

Persze a juniorokról sem feledkezik meg a szervező (a Lugosi Brothers), a fiatalok logózott kulacsok, pendrive-ok mellett értékes beltérfigyelő kamera-rendszereket is nyerhetnek mind a 9, mind a 18 lyukas versenyen. A szokásokhoz híven a 14. szakaszon lesz - különdíjért - a “lyukhoz legközelebbi ütés”, míg a 10. szakaszon a “leghosszabb ütés” versenyszáma.

A szombati hangulatról a Lugosi testvérek gondoskodnak majd, az egyes elütőn ugyanis Lugosi András (a legfiatalabb fivér) startoltat, míg a 10-es elütőn Lugosi Balázs indítja a 9 lyukasok külön kategóriáját, akik szeretettel várják a játékosokat az LGT III. versenyére Kisorosziba. 

2020.10.20.

Hozzászólások