Ladies Golf Hungary & Business Breakfast

Újabb rendezvények a város felett

- Az interjút Huszti György készítette -

Batta Krisztina, a Ladies Golf Hungary megteremtője, ötletgazdája, arca nyilatkozott honlapunknak a kezdeményezés jövőjéről:

Nem olyan régen „szembejött” egy lehetőség aminek nagyon megörültem, mert éppen azon morfondíroztam,  hogyan tudnánk tovább fejlődni. Havonta egyszer lesz egy rendezvényünk, összejövetelünk az Academy Golfpályán, amely azonban nemcsak a hölgyekre fókuszál, ez a Business Breakfast & Golf Days. Ide jöhetnek abszolút kezdők, részükre első alkalommal ingyenesen lesz oktatás és jöhetnek olyan golfozók is akik már tudnak játszani. 

Ez a lehetőség nagyon egyezik az én stratégiámmal, elgondolásommal, hitemmel. Mi a cél? Hogy többen legyünk. Hogy közösséget alkossunk. Mert amellett hogy kevesen vagyunk sajnos nagyon szét is húzunk. Nyilván egy fecske nem csinál nyarat. Viszont ha meg tudsz mutatni egy olyan közeget, amelyben nyitottság, szeretet, jószándék van, akkor van esély a növekedésre. 

Abban az irányban indultam el, hogy legyen minél több hölgy golfozó. Annyi pozitív energia-töltetet kapok, és ötleteket, amelyeknek egy jó részét nincs is lehetőségem kivitelezni, mert közben egy dolgozónő is vagyok, és értelemszerűen csinálnom kell a saját cégem ügyeit. De nagyszerű dolog, hogy úgy érzem, néznek engem fentről az angyalok és küldenek például egy ilyen lehetőséget, amikor esetleg úgy érezhetném hogy egy kicsit éppen megtorpanok. Tehát havonta egyszer, péntekenként lesz egy Business Breakfast & Golf Day az Academy Golf-on, amelyre nem csak hölgyeket várunk. Az első alkalomra április 26-án fog sor kerülni.

Illetve már lefoglaltuk a Pannónia Golf pályáját június 23-án a Nemzetközi Női Golfnap megünneplésére.  Ez egy rendkívül hatalmas méretű kezdeményezés, amelyhez világszerte csatlakoztak a hölgyek. A mi rendezvényünket is már beregisztráltattuk, számon van tartva az amerikai rendezvényszervező központban. Ezek kicsi lépéseknek tűnnek ugyan, de úgy gondolom hogy előbb-utóbb eljutunk velük valahova. Hogy mi lesz ebből, illetve esetleg személy szerint ez miért lesz jó nekem, ez egy jó kérdés. Itt elsődlegesen a klubok,  a golfpályák, és a golfoktatók profitálhatnak. Csak remélhetem hogy megfelelő hozzáértéssel és kedvességgel “nyúlnak” azokhoz a friss golfozókhoz, akik kijönnek a pályára egy kicsit gyakorolni vagy belekóstolni ebbe a gyönyörű sportba. Ez egy óriási felelősség a klubok és az oktatók számára. Ki tudjuk vinni az embereket, de nekik kell megfogni és megtartani Őket, hogy valódi golfozóvá válhassanak. 

 

A fotók forrása: HIO BB&GD

2019.03.30.

Hozzászólások