Kriszti és Dávid öltözhet zöldbe

Kiugró teljesítmény a szélben

 

- Huszti György írása -

Szikrázó napsütésben, de vitorlázóknak való szélben zajlott le a Pannonia Masters második napja. A játékosok a klub legendás zöld zakójáért - klubbajnoki címéért - szállhattak harcba. Az első napot követően a hölgyek mezőnyében Batta Kriszti minimális (háromütéses) előnyre tett szert a Junior korú Sántha Laurával szemben, ekkor a harmadik pozícióban dr. Erdei Éva és Tran Le Chin (Csilla) álltak, egyárant 21-21 ütéssel. A második nap végére kiegyenesedtek a kérdőjelek. Batta Krisztina végül megnyugtató előnnyel lett Klubbajnok (immár hetedszer!!!).

Klubbajnok: Batta K. (78, 80)
2. Sántha L. (81, 86)
3. Do Thanh Trang (94, 92)

A férfiak mezőnyében az első nap a lehető legszorosabb csatát hozta. Az első 18 szakasz lejátszását követően Rózsa Dávid és Kovács Alex vezette a mezőnyt, mindketten 74-et játszva, Őket Nguyen Ba Ngoc (Zico) követte, mindössze egyetlen ütéssel a vezető duó mögött (75). A második nap (és talán az erős szél) itt is szétfújta a mezőnyt. Végül Rózsa Dávid örülhetett a zöld zakónak, aki überelni tudta első napi jó játékát, és a nagy szélben egy kiváló mínusz kettőt produkált míg vetélytársai betliztek, ezt egyébként Meznerics Gergely - T4. pozícióból indulva - ki is tudta használni, aki kis híján a második helyre tudott bevitorlázni.

Klubbajnok: Rózsa Dávid (74, 70)
2. Kovács Alex (74, 81)
3. Meznerics Gergely (77, 79)

Izgalmasan alakult tehát a Pannonia Masters, amelyet a klubházban (és azon kívül is) élőben követhettek az érdeklődők a PLAY.caddie valós idejű LiveScoring rendszer segítségével. A green-enkénti plusz egy-két másodpercek ellenére, a bírói kar nagyon megdicsérte a mezőnyt, akik szokatlan módon, tíz perc mínuszban fejezték be a versenyt!


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.09.22.

Hozzászólások

Pannonia Masters 2019. - Pannonia Golf

Galéria Forrása: Pannonia Golf engedélyével - Yulia Stepanova Photography
2019.09.21-22.