Közgyűlés elnapolva

Nem jutott el a szavazásig a grémium- Huszti György rövid összefoglalója -


A mai szigetcsúcsi kánikula kissé viharossá fokozódott a délutáni MSGT tisztújító Közgyűlésen. A szavazásig nem jutottak el a résztvevők, illetve a szavazással megbízottak, hiszen már a levezető elnök személye körül is kisebb vita alakult ki. Nem értett egyet ugyanis a két irányzat, hogy szavazhatnak-e, vagy sem azok a tagok akik személyesen nem voltak jelen, de megbízást adtak más tagoknak a szavazati joguk kapcsán.

Tekintve, hogy a Senior Golfozók Társasága egy baráti társaság és a jövőben is szeretné, ha ez a sportbarátság megmaradna, még akkor is ha esetleg kisebb nézetkülönbségek elő-elő is fordulnak (mint akár egy nagyobb családban), így az érintett felek abban állapodtak meg, hogy elnapolják a Közgyűlést. A lényeg, hogy várhatóan néhány héten-hónapon belül újra nekifutnak a tisztújításnak, de előtte leülnek és egyeztetnek arról, hogy hogyan pontosítják az MSGT Alapszabályát a tekintetben, hogy csak személyes részvétellel vagy meghatalmazás segítségével is lehessen szavazatot leadni.

Kíváncsian várjuk a folytatást, és őszintén reméljük, hogy a gentlemen agreement íratlan szabályainak megfelelően alakulnak a dolgok a jövőben is, és így a megfelelő előkészítést követően egyik fél sem fogja majd úgy érezni egy számára esetleg kedvezőtlen döntést eredményező Közgyűlést követően, hogy méltánytalanul, plána szabálytalanul maradt kisebbségben.


Fotó: Florida Institute

2021.06.16.

Hozzászólások