Közérdekű Közlemény (EGA Kártyák)

Ne legyen gond 🙂


 

 

Kedves Golfjátékosok,

 

Tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint március 31. idén péntekre esik. Talán ezt tudtátok már 😊

Ugyanakkor a segítség jószándékával emlékeztetnénk Benneteket, hogy ez azt jelenti, miszerint 31-én péntek éjfélkor lejárnak a 2022-es szövetségi versenyengedély kártyák (a golfköznyelv szerinti EGA Kártyák). Másnap, április 1-jén pedig 3 különböző pályán is versenyt (mi több egy ranglistaversenyt is)  rendeznek a klubok. 

Az MGSZ Versenyszabályzatának értelmében azon hazai játékosok akik az adott verseny napján nem rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel, csak versenyen kívül tudnak indulni a versenyen, hendikepjük nem módosul, illetve ranglistapontot sem kaphatnak.

Jelenleg az április 1-jei versenyek indulóinak 95%-a(!) érintett!
(Nem, ez nem áprilisi tréfa) 😊⛳️

Tisztelettel tanácsolnánk, hogy a problémák elkerülése érdekében a  lehető leghamarabb vegyétek fel a kapcsolatot hendikepvezető anyaklubotokkal és igényeljetek 2023-as versenyengedély kártyát. Különös tekintettel arra a tényre, miszerint sajnos az MGSZ Elnöksége nem fogadta el azt a megoldást, hogy valamennyi játékos egyetlen gombnyomással tudjon EGA Kártyát igényelni/vásárolni, így továbbra is maradt - az akár napokig is tartó - “hercehurca” a klubnál történő papíralapú igényléssel, majd fizetéssel, majd a klub kérvényével a szövetség felé, amelyet az MGSZ fogad el (alighanem péntek éjfél és szombat reggel között nem megoldható időintervallumban).

A GOLFiGO Fiókotokban tudjátok ellenőrizni (a bal oldalon a fiók menüpontban), hogy rendelkeztek-e március 31-ét követően is versenyengedéllyel, vagy sem.

Egyszóval, ha Ti is érintettek vagytok és azt akarjátok, hogy ne legyen probléma, a lehető leghamarabb keressétek klubotokat az EGA Kártyák kapcsán 😊
(További tájékoztatásul értesítünk Benneteket, amennyiben esetleg még nem jutott el a hír Hozzátok, hogy az MGSZ idén eltekintett az elmúlt évek gyakorlától és megemelte a Kártyák árát a korábbi 15 ezerről, 25 ezer forintra.)

2023.03.14.

Hozzászólások