Köszönünk mindent Laci!

Sok szerencsét!


- Harnos László, illetve a Pannonia GCC közleménye -

Ezúton szeretném tudatni, hogy a Pannonia Golf & Country Clubot üzemeltető Máriavölgy Zrt-ben betöltött vezérigazgatói tisztségemről családi és személyes indíttatásokból, saját elhatározásból, 2019. december 31-i hatállyal lemondok.

Nagy örömre szolgált és büszke vagyok, hogy a csapatommal, a Ti segítségetekkel nemzetközileg is elismert színvonalú golfklubot üzemeltethettünk. Megismerhettem itt egy számomra ezelőtt ismeretlen világot és ezúton is köszönöm, hogy pozitív hozzáállásotokkal befogadtatok és a dicséretekkel, építő kritikákkal támogattátok munkámat.

Külön szeretném megköszönni munkatársaimnak a kitartó, szorgos és kreatív munkáját, ami nélkül ma nem lehetne a Pannonia az, ami, azaz Magyarország nemzetközileg is méltán elismert, vezető golfklubja.

Szívből kívánok mindenkinek minden jót a továbbiakban és remélem, hogy később akár a golfozást is el tudom kezdeni végre!

Üdvözlettel:
Harnos László

--- --- ---

A magunk részéről szeretnénk ezúton még egyszer megköszönni azt a messzemenő - emberi és sportszakmai - segítséget, támogatást, amelyet Harnos Lászlótól kaptunk az elmúlt évek folyamán. További pályafutásához - akár Tihanyban, akár máshol - a legjobbakat kívánjuk!

Ugyanakkor, nyilván az élet, - mint mindig - ezúttal is halad tovább és biztosak vagyunk benne, hogy utódai irányítása alatt a Pannonia töretlenül fejlődik és virágzik majd, és így továbbra is a magyar golfélet egyik legmeghatározóbb pályája és közössége marad!


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.12.17.

Hozzászólások