Köszönet a Senioroknak!

Kitűnőre vizsgázott a PLAY.caddie


- Huszti György írása -

A Volvo Galéria - XXX. Magyar Senior Bajnokság első napján debütált, Magyarországon először a valós idejű LiveScore rendszer a PLAY.caddie. A Svéd Amatőr Bajnokság után ez volt Európában(!) a második alkalom, hogy egy Nemzeti Bajnokságon ilyen megoldást alkalmaztak. Ezúton is gratulálunk a Magyar Senior Golfozók Társaságának - a soha sem könnyű - úttörő szerep felvállalásáért és nagyon köszönjük a Seniorok, illetve SuperSeniorok(!) csodálatos együttműködését!

A 29 flightból 27, probléma és megerőltetés nélkül tudta írni és követni a versenyt (elütőnként mintegy 2-3 másodpercet vett igénybe a score-ok beírása). A maradék két flight-nak természetesen segítettünk (és 3-4 szakaszonként bevittük a score-jaikat). Az első napot követően a Verseny Bizottság már rendelkezik azon adatokkal is, hogy ki mikor vitte be az adott szakasz score-jait, így a holnapi flight beosztásoknál már így is sakkozhatnak az időkkel.

A versenyről:

Az első napot követően a Hölgyek mezőnyét Szövetségi Kapitányuk, Batta Krisztina utcahossznyi előnnyel vezeti. Molnár Marika a második helyen, míg a harmadikon megosztva osztozik Kovácsné Földesi Kátya és a svájci állampolgárságú Ilona Gindorf. A női mezőnyhöz fűződik a nap talán legkedvesebb sztorija, az egyik - élete első versenyén - résztvevő hölgy a tizenötös szakasz green-jén boldogan kiáltott fel, hurrá már csak egy szakasz van hátra, ekkor felhívták a figyelmét, hogy ma (is) tizennyolc szakaszt játszunk.

Batta Krisztina 77
Molnár Lászlóné 90
Kovácsné Földesi Katalin 93
Ilona Gindorf 93

A SuperSeniorok (70 éven felüliek) kategóriájában a lengyel(!) Errol Mils vezet. A bükiek fiatal reménysége Juhász Sándor, illetve a hazai pálya tulajdonosa dr. Bábos János előtt. 

Errol Mils 80
Juhász Sándor 84
Dr. Bábos János 87

A Férfiak mezőnyének tetején talán némi meglepetésre Urbán László nevét olvashatjuk. A második helyen jelenleg hármas a holtverseny, az "amerikás" magyar Horvath Joseph, illetve dr. Horváth Péter és Baldauf László között.

Urbán László 76
Horvath Joseph 77
dr. Horváth Péter 77
Baldauf László 77

LiveScore itt


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.09.17.

Hozzászólások