Kislányaink hatalmas javulása

Szenzációs Emma, Szenzációs EvenPar


- Huszti György írása- 

A tegnapi korrekt kezdést követően a második napjához érkezett a European Young Masters. Jaczkovics Emma - mint ahogy mostanában egyre inkább megszokhattuk Tőle - ma sem viccelt. EvenPar eredményt hozott  a csehországi Kuneticka Hora Golf Par72 pályáján. Sőt, mínusz egyes fordulását követően nagyon sokáig őrízte is a mínuszt, aztán a tizenötös szakaszon egy indokolatlan 3 putt csúszott be, így alakult a gyönyörű EvenPar eredmény. Másik kislányunk Berkenyei Daniella is három ütést javult, az első napi tapogatózó 79-et követően, ma egy 76 (+4) büszkélkedik scorekártyáján.

Az EYM delegációnk két hölgy tagja, várja ifj. Sárközi Ricsit a tizennyolcason

Tekintve, hogy időközben ifj. Sárközi Ricsi is befejezte mai körét (+4) így az már elmondható, hogy csapatszinten biztosan jobban teljesítettünk ma, mint az első napon, és Kötél Bence még kint van a pályán (14:22 teetime), aki ha +4 alatt játszik, akkor még a jelenlegi plusz nyolcnál is jobb lesz a mai csapatpontszámunk. 

Ez az fiatalok!! Csak így tovább!! Vagy, ha már mára egy kicsit jobbat kértünk, mint tegnap volt, hadd kérjük megint ezt, holnapra is 😎

Írásunk az első napról


Fotók: caddie.hu

2019.07.26.

Hozzászólások