KisKötél két nap alatt -7

Bálint is mínuszban


A Szlovák Junior Nyílt Bajnokság második napját is befejezte az U18-as magyar férFIÚ különítmény. Kötél Bence a tegnapi mínusz kettőre, egy brutál pazar mínusz ötöt (67) pakolt rá. A mai hét(!) Birdie mellett még két Bogey is megfért a kártyán. Bence ezzel két ütéses előnnyel vezeti a mezőnyt David Mlynek előtt, aki ma még Bencénél is kicsit jobban (66) játszott. 

De Bencén kívül is volt ma egy másik mínuszos magyar teljesítmény, ugyanis ötszörös Junior Bajnokunk Závaczki Bálint is Par alatt (70) játszott, ezzel az első napi 77-el együtt, jelenleg a T4. helyen áll.

Fülöp Gergő egy egészen szenzációs 73-at játszott ma, amely számára hatalmas hcp javítást (nettó 40 pont) jelent, ezzel Gergő a tegnapi 78-al a T8. helyen bejutott a holnapi döntőnapra is.

Ifj. Sárközi Richárd a tegnapi 77-re ma egy 78-at rakott rá (hátul nullát játszva), ezzel jelenleg T13. éppen a cutvonal felett található.

Benke Ákos mindkét napon hendikepet javított (80 / 78), de ezzel számára két nap után sajnos a 17. helyen véget ért a verseny.

Fotó: Szabó Péter

2020.08.13.

Hozzászólások