Kirepültek a lyányok

Partnerlátogatás a Fontana Golfon


- Huszti György írása -


Kétnapos partner látogatásra Oberwaltersdorfba érkezett a Zala Springs Golf Resort - Ladies csapata. A Fontana Golf Club tárt karokkal, meleg szívvel és behűtött prosecco-val várta a Partnereket. Az ezúttal 8 tagból álló különítmény az idei Ladies Day (majdnem) lezárásaként látogatott a Fontana-ra, ahol két napot töltött - és játszott - el. A Ladies Day-ből egyébként - Turkovics Ilona kapitányi vezérletével - Ladies Night Out is kikerekedett, amikor is a mesternyolcas a méltán híres, bécsi Campari Bárban múlatta és húzatta az időt és a talpalávalót. Még szerencse, hogy a “görbe” este után időben odaértek a lányok, asszonyok a reggelire a Cafe Mozart-ba ? , amelyet természetesen - a női programokból elhagyhatatlan - bevásárlás követett a GolfHouse-ban, majd a második kör a Fontana Golfon.


A zalai kócsaglányok jövő évi terveiben bőségesen szerepel, hogy a Fontana-n kívül szép lassan körberepülik a Zala Springs valamennyi, könnyedén elérhető Partnerklubját is (Penati, Adamstal, Albatross, Theodora, és így tovább.), ismerve elszántságukat a tervből alighanem valóság születik.

A Zala Springs idei utolsó Ladies Day összejövetelére október 21-én (pénteken) 13:00 órától kerül sor, amelyet szombaton (22-én) a Race To Zala Springs Final követ majd. 

Örvendetes, hogy hazánkban nem csak a golfozók száma (1 924 fő), hanem a hölgy golfozók aránya (25%) is egyre inkább növekszik, így - ennek köszönhetően - egyre színesebb és kedvesebb a hazai golfközösség.

Fotó: Zala Springs Ladies Day

2022.09.30.

Hozzászólások