Ki állíthatja meg Movik Gabit?

Nem csak a pályán tör az élre


- Huszti György írása -

Movik Gabriella az elmúlt egy-két évben robbant be a hazai golfélet szereplői közé. Ellentmondást nem tűrően heti több alkalommal edzve, szinte “pillanatokon” belül sikerült hendikepjét letornáznia a jelenlegi 15,3 szintre. De nemcsak a pályán törekszik a maximumra, Golftotó játékunkban Ő bizonyult a legjobbnak június havában és ezzel 15 000 Ft értékű GolfUSA vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lett, amelyet Csányi Lászlótól a GolfUSA ügyvezetőjétől vehetett át.

A vouchereknek hála, rengeteg új labdával lett gazdagabb, elmondása szerint megpróbál megtartani belőlük néhányat a holnap kezdődő Nyílt Magyar Bajnokság utánra is, tekintve hogy a kék elütőről történő balatoni játékot erős - és soklabdás - kihívásnak érzi. 

Gabi a júliusi GolfTotón is az élen végzett (megosztva az első helyet, jó barátnőjével dr. Lex Annamáriával), ám ezúttal a szerencse (a sorsolás) dr. Lex-nek kedvezett, így júliust követően Ő veheti majd át a GolfUSA vouchereket.

Ám Movik Gabriella jelenleg az összetett versenyt is vezeti (az 50 000 Ft-os GolfUSA voucherért). Uraim, kapjátok össze magatokat, próbáljátok megállítani a Hölgyeket, állítsátok meg Movik Gabit! :) 

A következő alkalom erre, a holnap kezdődő Nyílt Magyar Bajnokságon adódhat.

Mindenkinek jó játékot! GolfTotóra fel!


Fotók: caddie.hu

2019.08.08.

Hozzászólások