Kevin beKeményített

Új "vérnyúl" a cilinderből

- Huszti György írása -

Lassan kijelenthető, hogy a Magyar Junior Fiú Válogatott olyan, mint egy jó bűvész, mindig új és új csodákat húz elő a cilinderéből. Szinte minden versenyen, vagy akár azok különböző napjain is más és más szállít egy-egy kimagasló eredményt. Ma Kemény Kevinen volt a sor, hogy varázsoljon. A hirtelen jött, özönvízszerűen szakadó esőben - amelyre sajnos nem igazán voltak felkészülve játékosaink - Kevin egy plusz kettes score-t (74) rántott elő, írhatnánk hogy a semmiből,  de például az áprilisi zalacsányi ranglistán ütött plusz egyes eredménye is itt “cseng” még a memóriánkban. Kíváncsian várjuk, hogy a Pannonia Junior Akadémia reménysége a hátralévő versenynapokon mit tartogat még számunkra. De persze az is lehet, hogy a következő napokban majd másoknak sikerül pótolni a távolmaradókat.

Sajnos egy apró kis intermezzo is tarkította a versenyt, mert az MGSz-nél sajnos elfelejtették kifizetni a nevezési díjat az EGA számára. Nem először fordul elő ilyen típusú baki, de minden bizonnyal legkésőbb a torna végére megoldódik ez az apró technikai malőr. 

A Magyar Junior Fiú Válogatott mai eredményei:

 (1. Tom Peet - Wales, 70)
10. Kemény Kevin 74
30. Závaczki Bálint 80
33. ifj. Sárközi Richárd 81
36. Benke Ákos 83
38. Somogyi Bence 84
45. Fülöp Gergő 86

Csapatban a 7. helyről várjuk a folytatást, Szlovákiát megelőzve, mindössze öt ütésre a lengyelektől, de még a szlovénok is talán belátható távolságban (kilenc stroke-ra tőlünk). A vezető négyes (Wales, Skócia, Belgium és Oroszország - a papírformának megfelelően - már biztosan elérhetetlen magasságokban). Ne feledjük, ez egy rendkívül fiatal magyar csapat, az U18-as nemzetközi mezőnyben, egy U14-es és több U15-ös játékosokkal (mint például Kevin!!).

A Magyar Juniorok csütörtöki Teetime-jai (mindenki az Egyes Tee-ről indul):
  8:20 ifj. Sárközi Richárd
  8:40 Kemény Kevin
  9:10 Závaczki Bálint
  9:40 Benke Ákos
10:00 Somogyi Bence
10:30 Fülöp Gergő

Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.07.10.

Hozzászólások