Kétszer öt csillag

Újabb Prémium Támogató


 

Engedjétek meg, hogy egy újabb nagyszerű patrónust mutassunk be Számotokra, aki kiemelten támogatva Benneteket, két csodálatos fődíjat is felajánlott a CityPearl GolfTour versenysorozat tekintetében.
A Hotel Azúr Prémium***** ugyanis 2 db vouchert is felajánlott az évvégi összesített eredménylista elején végző játékosok számára, amelyek külön-külön tartalmaznak egy-egy 2 főre szóló 2 éjszakás elhelyezést, félpanziós ellátással a siófoki élmény-komplexumban.

A Hotel Azúr Prémium***** - amely saját balatoni stranddal rendelkezik - a Balaton első ötcsillagos hoteleként várja a luxus szerelmeseit. A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt a Vendégek számára, elfeledtetve velük a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, kizárólag a pihenésre és feltöltődésre irányítva a figyelmet.

A Hotel Azúr Prémium***** Spa különleges, meghitt légkört teremtve nyújt egyedülálló lehetőséget a nyugalmat, felüdülést kereső Vendégek számára. A  fedett medencét, pezsgőfürdőt infra- és finn-szaunát  is kínáló 1 800 négyzetméteres wellnessközpontból  gyönyörű kilátás nyílik a fenséges tóra.  

Tökéletesre csiszolt ízek, állandó magas minőség, frissesség és fenntarthatóság jellemzi a séf munkáját, aki kizárólag a környék termelőitől - mintegy száz kilométeres körzetből - szerzi be a válogatott alapanyagokat.

Nagyon szépen köszönjük ezt a mérhetetlen támogatást!


A CityPearl GolfTour versenyeire ITT tudsz jelentkezni (érdemes a júliustól kezdődő versenyállomásokat átböngészni (ott még akadhat néhány szabad hely)).

 

2023.03.14.

Hozzászólások