Kétszer annyi nevező

Rettenetesen sajnáljuk!Kedves Hazai Golfozók,


Tekintve, hogy a CityPearl GolfTour versenysorozatra több mint kétszer annyi (109) nevezés érkezett, mint amennyien egy ilyen délutáni, flight-onként 3 fős, shotgun versenyen rendben el tudnak indulni, így rettenetesen nagy sajnálattal tájékoztatunk Benneteket, miszerint a szabályok értelmében több tucatnyi ismerős, felebarát, barát nevezését kellett visszautasítanunk a versenysorozat holnapi, első állomása kapcsán.

Az eredeti Versenykiírás szerint 54+6 nevező tudod volna elindulni, végül 54+9 nevezőt fogunk “összesűríteni” a pályán. Az időrendbeni első 54 nevező mellett 9 szabadkártyás játékossal, és sajnos még így is akadt olyan támogató akinek már szabadkártya sem jutott.

Nagyon nagy dilemmában voltunk a reggeli-délutáni indítás, illetve a 4 fős flight-ok beengedése kapcsán, de végül azt a - nem könnyű - döntést hoztuk meg, hogy nem rontjuk el a több mint hatvan indulni tudó játékos versenydélutánját, hiszen ez velük - az időben nevezőkkel - szemben nem lenne fair döntés.

A megtiszteltetés és az öröm érzése mellett természetesen szívfacsaró érzés számunkra, amikor golfbarátaink nevezését kell - a legnagyobb sajnálattal - elutasítanunk. 

Tudjuk, hogy a - hazai golféletben - szokatlan és miliő-idegen a teltházas, illetve várólistás verseny fogalma, ezért is kértünk Benneteket a legnagyobb tisztelet hangján, hogy a CityPearl GolfTour versenyekre időben jelentkezzetek be, mert számtalan kellemetlen pillanatot előzhetünk meg ezzel mind a résztvevők, mind a szervezők számára.

Természetesen, a jövőben is mindent el fogunk követni, hogy a versenyeinken résztvevők számára a lehető legteljesebb social-élményt tudjuk biztosítani, így a komfortzónát jelentősen befolyásoló létszámszint fölé semmiképpen sem szeretnénk menni, a résztvevő - és időben nevező -  golfozók érdekének védelmét szem előtt tartva.

Rettenetesen sajnáljuk - őszintén - a lemaradó golfbarátainkat és megértjük érzéseiket, de a pályán csak 18 szakasz várja a shotgun start játékosait. Őszintén reméljük, hogy nincs harag, és hogy a jövőben is “visszaköszöntök” 🙂 nekünk, ha valamelyik pályán összefutunk…

A gyorsabb “szerencsésebbeknek” jó játékot kívánunk!
a GOLFiGO csapata

2023.04.20.

Hozzászólások