Kesztyűs kézzel

A Pannonia legfrissebb intézkedési terve


- A Pannonia GCC Közleménye -

A koronavírus (COVID-19) miatt bevezetett járványügyi intézkedésekre való tekintettel, megelőzés céljából a Pannonia Golf & Country Club is megteszi a szükséges működtetési változtatásokat mindannyiunk védelme érdekében. Ebben a helyzetben úgy véljük, hogy az a felelős magatartás, ha minimálisra korlátozzuk a fizikai érintkezés lehetőségét, illetve a közös zárt térben tartózkodást. Sikerült olyan megoldást hoznunk, ami az ezirányú törekvésünket támogatja, közben mégsem gátolja a golfozás szerelmeseit a kültéri kikapcsolódástól.

A játékosok a főbejárat melletti, ideiglenesen erre a célra kialakított területen egy ablakon keresztül tudják megtenni a szükséges regisztrációt, illetve kiváltani napijegyüket és egyéb felszerelés igényüket a játékhoz és a gyakorlópálya igénybevételéhez. Trolley -és ütőbérlésre nincs lehetőség. Az első foglalható tee time 9 óra, az utolsó startidő 10:30-ra egyeztethető. A rövid ott-tartózkodással tölthető órák számára való tekintettel engedjük a 10-es tee-ről is az indulást. A 15 órai zárást továbbra is szigorúan tartjuk. Határozatlan időre rendhagyó szabályozásokat vezettünk be a pályajátékban is: A zászlók kiemelése tilos. A játékos a labdájáért csak kesztyűben nyúlhat a szakasz lejátszását követően a cup-ba. A bunkerek gereblyézése jelenleg szintén nem megengedett. Az egyéni és csoportos golfoktatások határozatlan időre szünetelnek.

Kérjük kedves vendégeinket, segítsék munkánkat előzetes foglalással, telefonon napközben változatlanul elérnek bennünket a 0622594200-as telefonszámon. Fizetni kizárólag a helyszínen és csak PayPass bankkártyával tudnak, utalni nem lehetséges, készpénzt nem áll módunkban jelen helyzetben kezelni.
Folyamatosan követjük a híreket, tájékoztatni fogjuk Önöket a korlátozás megszűnésével kapcsolatban. A Pannonia Golf & Country Club csapata.


Fotó: NicoleGolf

2020.03.17.

Hozzászólások