Kései mínusz Csicsitől

Tíz ütés javulás sem volt elég


A képen a jelenleg T5. helyen álló, amerikai Kyung Kim és a CADDIE

- Huszti György írása -

A 2019-es Symetra Tour 19. állomásához érkezett a dél-dakotai Sioux Falls-ban. A közel 300 000 lakost számláló városka az ötödik alkalommal rendezi meg a Sioux Falls GreatLife Challenge versenyét, amelynek legutóbbi győztese a svéd Linnea Ström volt (aki ezzel élete első profi tornagyőzelmét szerezte meg). A 225 000 dollár összdíjazású négynapos versenyre a Par70-es, 5 704 méteres Willow Run Golf Clubban kerül sor.  

Rózsa Csicsi az első napon egy borzasztó gyenge 79-es (+9) score-t ért el (1 Dupla, 8(!) Bogey és 1 Birdie), amellyel a 144 fős mezőny T138. helyén várta a mai második napot, amely lényegesen jobban sikerült. Gyakorlatilag már tét nélkül játszva, tíz ütést javult egyetlen nap alatt. Mai eredménye 69 (-1) 2 Bogey, 3 Birdie. Ezzel valamelyest kozmetikázva a végeredményét a T121. helyen végzett, de a cutvonalat ezúttal is a 60. illetve velük azonos eredményt elérő játékosok alatt húzták meg. Ez most 5 ütésre volt. Így Csicsi sajnos elbúcsúzott a dél-dakotai verseny további küzdelmeitől. Sorozatban ez volt a tizedik olyan versenye ahol sajnos nem tudott világranglista pontokat szerezni (utoljára május végén gyűjtött), ez semmiképpen sem segít a jövő évi Olimpia szempontjából.  A már levágott Sioux Falls GLC mezőnyét féltávnál a német Sophia Popov vezeti (-7).
Idén még négy Symetra állomás található Csicsi versenynaptárában. Legközelebb, a jövő héten a Garden City Charity Classic vár rá Kansas-ben.
Szebb befejezést kívánunk így a szezon vége felé közeledve!


Fotó: Symetra Tour

2019.08.31.

Hozzászólások