Karácsonyi Ajándék

Az MGSZ “meglepetése” a golfozók közös karácsonyfája alá

 


Hatalmas örömmel, némi büszkeséggel és a felelősséget teljes mértékben átérezve tájékoztatunk Benneteket, miszerint a Magyar Golf Szövetség Elnöksége a Karácsonyi Ünnepek alatt lezajlott online elnökségi szavazásán jóváhagyta a korábban (november-december hónapokban) közösen kidolgozott - 94 oldalas - szerződést az MGSZ és a SportALL Kft. között a GOLFiGO adatbázis és golfügyviteli rendszer vonatkozásában. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy január első munkahetében aláírásra kerül a szerződés, majd ezt követően kerül sor az adatmigrációra a korábbi Szolgáltató és a GOLFiGO rendszere között. A szerződés szerint az adatmigrációt követően legfeljebb 30 nap fog a SportALL Kft. rendelkezésére állni az adatok befogadására, feldolgozására, kipurgálására, illetve az új rendszer végleges átadására. 

Reálisan tehát a GOLFiGO rendszer hivatalos indulása 2021. február 15. környékén várható. Természetesen a folyamat aktuális helyzetéről mindvégig tájékoztatva lesz a hazai golftársadalom.

Szeretnénk megköszönni mindazt a támogatást, segítséget  amelyet Tőletek kaptunk az elmúlt bő másfél évben, nélkületek ez nem valósulhatott volna meg, közös sikere ez a hazai golféletnek. A magunk részéről mindent meg fogunk tenni, hogy méltók legyünk a felénk áradó bizalomra.


Köszönettel,
a GOLFiGO csapata

2020.12.29.

Hozzászólások