Jövőre is magyarok nélkül Európában

Végállomás: European Tour Stage I.

 


- Huszti György írása -

Sajnos mindhárom, magyar színekben induló versenyzőnk befejezte a küzdelmet a jövő évi European Tour kártyáért folytatott harcban. Korábban Lugosi Tamás és Palanszki Benjamin vérzett el Ausztriában (Tomi a cut-olást még túlélve). Most pedig Baldauf Mátyást is levágta a cutvonal a franciaországi Neufchatel-Hardelot Golf Clubban tartott ET Q School-on. 

Matyi mai egyik sikeres Birdie puttja

Matyi a tegnapi biztató mínusz egyes score-ját követően ma +3 eredményt ért el és így (79, 70, 74) búcsúzott a további küzdelmektől. Ma hiába kezdett versenyzőnk egy Birdie-vel, viszonylag hamar már a hármas szakaszon belefutott egy Duplába, miután a rough-ból elvégzett 85 méteres, nagyon magas flopshot-ját a green mögötti kerítésen túlra tolta a szél (out of bounds). Plusz hármas fordulást követően a tizesen ütött Eagle, majd rögtön utána egy Birdie visszahozta ugyan Matyit nullára, illetve az élők sorába, de aztán a tizenhatoson egy rossz ütőválasztás sajnos ismét Duplához vezetett.
Így Baldauf Mátyásnak szabadszombat következhet, nem úgy mint Édesapjának Baldauf Lászlónak, aki a hétvégén a GolfÜnnepen küzdhet a Senior Válogatott illusztris tagjaként.


Fotó és videó: caddie.hu

2019.10.11.

Hozzászólások