Jótékonysági GOLFiGO GÁLA

Gyere és ünnepelj velünk!Kedves Golfozó Barátunk!


Bármennyire is próbálnánk húzni, halasztani, de sajnos az idén is bekopogott a golfszezon vége, már csak néhány hét és a kopogást követően berúgja az ajtót a zordabb időjárás. A GOLFiGO csapata egy rendkívüli, ünnepi szezonon van túl, hiszen sikerült valami igazán innovatív és előremutató példát teremteni és produkálni a magyar golfélet haladó szellemű résztvevői számára, jelesül egy teljes szezont hoztunk le mindenfajta működési hiba nélkül egy vadonatúj golfügyviteli rendszerrel. És bár rengetegen hittetek bennünk, ugyanakkor - mi tagadás - sok olyan felhanggal is szembesülnünk kellett a szezon előtt, hogy nem, ezt nem lehet megcsinálni, ezeket az álmokat nem lehet megvalósítani. Az alkotó típusú emberek számára mindig hatalmas öröm, amikor egy szerelemgyerek projekt - az ilyen, a társadalmunkban sajnos egyébként sem ritka, visszahúzó felhangok ellenére - gyakorlatilag mindenki általános megelégedésére tud akár egy teljes közösséget is szolgálni. 

Szeretnénk, ha velünk örülnétek, velünk ünnepelnétek Ti is, éppen ezért, a szezon lezárásaként egy Jótékonysági GOLFiGO GÁLA nevű scramble versenyt szervezünk, amelyre szeretettel (el)várunk mindenkit, aki egyetért velünk, hogy a szorgos, kitartó és megalkuvás nélküli munkának igenis van eredménye, és akár egy teljes közösség számára is haladó hozománya lehet.

A pontosabb részletekkel később jelentkezünk (ez most csak egy “save the date” írás a részünkről), de azt mindenképpen szeretnénk előrebocsátani, hogy a szezonzáró gálaversenyünk motiváló és mozgató ereje a példamutatás golfközösségünk számára, így a versennyel a közös jövőnket, a hazai utánpótlás sportot kívánjuk támogatni. Ennek ellenére senki nem megy majd haza üres kézzel (fejjel) minden résztvevő egy igazán komoly és hasznos emléktárggyal lesz gazdagabb, illetve a korábban az általunk szervezett versenyeinken már megszokott módon igencsak értékes nyereményekkel készülünk a jótékonysági tombolára is.

Minden más, részletes tájékoztatásra az elkövetkező hetekben - folyamatosan - kerül sor, kérjük figyeljétek a már jól bevált kommunikációs csatornáinkat! Most csupán egyetlen “apró” részletet árulunk el: Tekintve a GOLFiGO színvilágára, a Gálaversenyen minden játékos a narancssárga elütőről játszik, tekintet nélkül nemre és korra, (természetesen a férfiak a narancs elütő férfi phcp-jével indulnak). Ha régóta szeretted volna kipróbálni, hogy hova drive-olnál a narancsról, most itt a lehetőség!


Szeretettel várunk Téged is!
Időpont: 2021. november 20. (szombat)
Verseny: Jótékonysági GOLFiGO GÁLA (Négyfős Scramble, 18 szakasz)
Helyszín: Pannonia Golf & Country Club
Részvételi díj: 20 000 Ft (PGCC Klubtagok számára: 12 000 Ft)

Jelentkezés (természetesen ?  ) a GOLFiGO online felületén (sajnos mindössze 84 helyünk van)


A GOLFiGO csapata

2021.10.24.

Hozzászólások