Jobb vagy, ha fitt vagy

A hétvégén itt a Titleist


Szerkesztőségünk néhány tagjának volt szerencséje az elmúlt héten részt venni a Titleist idei Fitting Napján a csehországi Albatross Golf Resortban. Csak annyit mondhatunk, mindenkinek érdemes a hétvégén felkeresni a profi szakembereket akár az Academyn, akár a Pannonián.

Augusztus 30-án, pénteken (10:00-17:00 óra között)  és augusztus 31-én szombaton (10:00-17:00 óra között) Titleist Custom Fittinget (egyénre szabott bemérést) tartanak a GolfUSA és Titleist szakemberei.

A helyszín pénteken az Academy Golf Club, szombaton pedig a Pannonia Golf Club lesz.

A Titleist legújabb üőit mutatják be. A TS sorozat (Titleist Speed)  névre hallgató, négy féle driver-e hosszú fejlesztői munka eredménye. Minden golfozónak kínál megoldást, a magasabb hendikeppel rendelkező, lassabb swinggel ütő játékostól egészen az amatőr és profi szinten versenyzőkig. Most debütálnak az alapoktól teljesen újra fejlesztett vasak, a T sorozat termékei, a T100, T200 és T 300 is. De kipróbálhatóak a 620 CB és MB vasak, valamint az U510 és U500 Utility vasak is.

Amennyiben Te is szeretnéd még az idén kipróbálni, elsők között megvásárolni a termékeket, ne késlekedj!
A félórás vagy egyórás beméréseket a cég szakértő kollégája végzi egy Trackman segítségével.

Minden lényeges adatot megmutatnak, labda és ütősebességet, repülési és teljes távolságot, indulási szöget, a céltól való eltérést, az ütések szórását.
Természetesen, a különbséget is a jelenleg használt ütőhöz képest. Biztosak lehetünk benne, hogy mindenkinek megtalálják a mozdulatához legjobban illő megoldást.

A bemérés díja félóra esetén 10 000 Ft, egy óra esetén pedig 15 000 Ft., melyet 30 napon belüli minimum 100 000 Ft-os rendelés esetén vásárlási utalvány formájában visszatérítenek.
Biztosítsd be mielőbb a helyed, jelentkezz írásban, vagy telefonon +36 1 766 6670


Fotó: Titleist

2019.08.29.

Hozzászólások