Jelenleg mindkét csapatunk második

Holnap a mindent eldöntő egyéni játék következik


A Bruttó csapat: Horvath, Baldauf, dr. Horváth, Koller, Müller, dr. Bohács

- Huszti György beszámolója -


Befejeződtek a párosok küzdelmei a XXI. K und K Monarchia Kupán a szlovákiai Táléban (Gray Bear GC). A háromnapos viadalon hat ország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia és a Mieink) szeniorjai vesznek részt. A két (bruttó, nettó) hatfős csapat az első napon FourBall/BetterBall, majd szerdán GreenSome, és végül a csütörtöki zárónapon egyéni stableford versenyben veszi fel a küzdelmeket.

Az első napi FourBall/BetterBall (mindkét játékos lejátssza a szakaszt és a szakasz jobbik eredménye a páros hivatalos score-ja) játékot követően a Bruttó csapat a brutális második helyről várhatta a folytatást, mindössze két-két bruttó stableford pont távolságra a vezető Ausztria, és a harmadik Csehország között. 
Koller - Müller 34 pont (+2)
dr. Horváth - dr. Bohács 33 pont (+3)
(a Baldauf - Horvath duó eredménye ezúttal kiesett) 

A címvédő Nettó csapatunk az első etapot követően a harmadik helyen állt, 10 illetve 2 nettó stableford pont lemaradással a házigazda Szlovákia és Horvátország csapatai mögött.
Hideg - Dr. Takács 45 nettó pont (a legjobb nem hazai eredmény)
Dietrich - Molnár 39 nettó pont
(a Malatyinszki - Nagy duó eredménye ezúttal kiesett) 

 

A Nettó csapat: Nagy, Dietrich, Malatyinszki, Hideg, Molnár, Dr. Takács


A második napon GreenSome játékformában mérkőztek meg a párosok (mindkét csapattag elüt, majd a jobbiknak ítélt labdától felváltva ütnek az adott szakasz végéig). 

A Bruttóban beállni látszik a hcp papírforma, az összességében 6-7 ütéssel jobb osztrákok továbbra is vezetnek (7 ponttal) a mieink előtt, mögöttünk a csehek, nagyjából ugyanennyivel
Koller - Müller 31 pont (+5)
Baldauf - Horvath 28 pont (+8)
(a dr. Bohács - dr. Horváth duó eredménye ezúttal kiesett) 

A Nettó csapatoknál a Hideg - Dr. Takács páros ezúttal is remekelt, az első játéknapi 45 nettójukat, ma (egy nehezebb játékformában) 44 ponttal fejelték meg. Míg a Malatyinszki - Nagy duó erőset javítva a tegnapi eredményén, ma 37 nettó pontot ért el, így ezúttal a Dietrich - Molnár páros eredménye esett ki.

A második napot követően a nettó csapatunk is feljött a második helyre! A holnapi zárónapon mindkét csapat tagjai egyéni stablefordot játszanak és a legjobb 4 eredmény számít majd az összetettben. Még bármi megtörténhet…

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! ???

2022.06.08.

Hozzászólások