Itt van, megérkezett!

Fizess online és spórolj félmilliót, vagy többet


Szép kilátások: A Balaton Golf lenyűgöző panorámája is narancsba borult

 

Sírnak már az őszi szelek, megfakult az üde grín,
Vékonyodik a raf lassan, a szél is egyre jobban rí.
Siess bolond, most üss kacskát a piros karón túlra,
Hiszen lassan ráfagy a fehér páncél kacsára, s tóra.


Kedves GolfBarátaink,

Bármennyire is szeretnénk halasztgatni a halaszthatatlant, be kell látnunk, hogy lassan ismét le kell zárnunk, el kell engednünk egy golfszezont.
Ráadásul - a hét szűk esztendő folytatásaként - jövőre ismét egy erősen bizonytalan szezon elé tekinthetünk, hiszen gyakorlatilag senki sem tudja homokba dugni a fejét, a világban - és így természetesen hazánkban is - végbemenő, baljós árnyakat sejtető folyamatok láttán .

Természetesen nem tudhatjuk, mit hozhat a jövő - a 2023-as golfesztendő - mindannyiunk számára, ugyanakkor az senki előtt nem lehet kérdéses, hogy a hazai klubok (is) kényszerhelyzetben vannak, hiszen az égbeszökő rezsi és egyéb árakat gyakorlatilag csak GreenFee/Klubtagsági áremeléssel fogják tudni kigazdálkodni.

Erre a szomorú helyzetre szeretnénk egyfajta megoldást kínálni Számotokra, hiszen a GOLFiGO Kedvezmény Kártya okos forgatásával igencsak súlyos százezreket tudtok úgy megspórolni, hogy közben nem kell engednetek, szeretett hobbitokra - a golfra - fordított időből és alkalmakból.

Tisztelettel javasoljuk alaposan tanulmányozzátok át a GOLFiGO Kártya oldalon feltüntetett Partner kedvezményeket, hiszen egy-egy golfjáték alkalmával akár 10 000 forintot is meg tudtok spórolni, illetve akadnak olyan pályák is, ahol az eredeti GreenFee díjának (kevesebb mint) feléért tudtok ütőt forgatni.
Így, egy-egy jól átgondolt és megtervezett golfhónapban akár 50-100 ezer forintot is sprórolhattok (azt már ki sem merjük számolni Nektek, hogy ez éves szinten mit jelenthet a családi kassza számára) ?

A GOLFiGO KedvezményKártya 2023-as éves díja 25 000 Ft, ráadásul most október 7-ig (az utolsó idei GOLFiGO Péntek dátumáig) elővásárlási kedvezménnyel (mindössze 22 000 forintért) tudjátok megvásárolni azt.
És ha esetleg mindezen jó hírek nem lennének elegendőek, kérjük engedjétek meg, hogy még egy hatalmas, a hazai golfélet szempontjából korszakos hírt osszunk meg Veletek: A GOLFiGO Kártyával debütál a hónapok óta közösen fejlesztett együttműködésünk az OTP Bank SimplePay rendszerével, így a Kártyát már online fizetéssel tudjátok megvásárolni, előfutáraként a TeeTime foglalásoknak, klubtagságoknak, verseny nevezési díjaknak, szövetségi versenyengedélyeknek, stb.

Nagyon szépen köszönjük ezúton is a golfkluboknak és a céges partnereinknek a segítséget, amelyet Számotokra biztosítani kívánnak. A 2023-as (hazai) golfklub kedvezmények megtekinthetőek ITT (természetesen a lista folyamatosan bővül hazai és nemzetközi golfklubokkal egyaránt).

(Figyelem(!) ez továbbra sem egy klubtagság, semmiképpen sem vezetünk hendikepet, nem is fogunk, stb., ez egy klasszikus kedvezmény kártya és az is marad.)

Ha kérdésed lenne, kérjük ne habozz feltenni!
Megköszönve még egyszer Partnereink bizalmát,
Jó, eredményes, és most már kedvezményes játékot is kíván,
a GOLFiGO csapata

További információ és Megrendelés ITT

 


Eredeti Fotó: Kristóf Róbert

2022.09.23.

Hozzászólások