Isten Veled BIG!

"Nekrológ" - Ha indoor volt, minden volt

- Huszti György írása -

Bezárta kapuit és mostantól nagyon hosszan tartó "nyári álmot" alszik hazánk legnagyobb téli gyakorlóbázisa a "BIG" (Budaörsi Indoor Golf). A főváros környéki golfozóknak bizonyára nem kell bemutatnunk ezt a mintegy ezer négyzetméteres, emeletes beltéri gyakorló egységet, amely a budaörsi Trend2 bevásárlóközpontban kapott otthont. Rapavi László és csapata több éve üzemeltette ezt a családias hangulatú, ugyanakkor messzemenő szakmaisággal átitatott téli golftalálka helyet.


Hetven négyzetméteres putting és chipping green-je tökéletes helyszínt biztosított a rövidjáték pontos karbantartásához, míg nyolc darab elütőszőnyegén maradéktalanul ki lehetett csiszolni a swingeket az új szezon kezdetére. Három darab FullSwing szimulátorával és a TrackMan lehetőséggel a virtuális golfpályák szerelmesei, illetve a számmisztikusok is meghitt téli otthonra leltek itt.
Az idei tél figyelmes újdonsága volt, hogy a megfáradt golfozók egy hatalmas televízió készüléken követhették a golfcsatorna adását a büfében ücsörögve.
Sajnos többé nem nyitja meg kapuit ez a téli golf találkahely.
Kedves BIG! Hiányozni fogsz! Szép - és remélhetőleg nem örök - álmot kívánunk! Köszönünk mindent! Jövő télen a kültéri "igazi" pályák bezárásával a tél elől menekülőket, már "csak" a Sárkány Indoor várja majd.

 

A cikkben szereplő fotók forrása: "BIG" FaceBook, illetve caddie.hu

2019.02.28.

Hozzászólások