Intenzív GolfKlinika

Sedin Selfie


- Véh Balázs beszámolója -

 

Kiváltságosnak érezhette magát az a hét golfozó, aki múlt pénteken részt vehetett Rózsa Dávid és Jakobi András PGA Pro oktatók egynapos, intenzív klinikáján a szlovákiai Sedin Golf Resortban.

A magyar fővárosból alig több, mint két órányi autóútra található 18 szakaszos Par73-as golfpálya és a hozzátartozó gyakorló terület tökéletes helyszín a pallérozódásra. A kislétszámú foglalkozás pedig garancia a hatékony és személyre szabott fejlesztésre, függetlenül a résztvevők aktuális játéktudásától.

S hogy mi minden fér bele egy napba? Az impozáns klubházban elfogyasztott reggelit és kávét követően a driving range volt a helyszíne a közös bemelegítésnek, majd jöhettek a hosszú ütések. A fogás, a beállás és a lendítés egyéni javítását követően ki-ki előállhatott személyes kívánságaival a „stingertől” a „hookig” Dávid és András előadásában bemutatásra kerültek a résztvevők perverziói, amit aztán lelkesen ki is próbálhattak, fogyott is a programban biztosított korlátlan gyakorló labda.

A rövid játék csiszolására épült, méretes gyakorlóterület sem maradt kihasználatlanul, a „bump and run” és a „flop” egyaránt felkerültek a napi penzumra, még a szemerkélő eső sem vette kedvét tanulócsoportnak.

Ezt követően kettévált a csapat, a pályastratégiát és a tanultak gyakorlati alkalmazását hármas flightokban próbálgatták a jelenlévők oktatóik folyamatos instrukciói és kontrollja mellett. Kilenc szakasz után Dávid és András csoportot cseréltek, így a golfozóknak lehetősége volt mindkét Pro szemléletmódját megismerni, újat tanulni.

Bár az utolsó, Sedin ikonikus szakaszának számító 18-ast már félhomályban gyűrte le a társaság, az igen kimerítő nap végére mindenki elégedetten konstatálhatta, hogy egy nap alatt is hatalmasat lehet előre lépni egy jól szervezett szakmai programban és igényes helyszínen.

És mindezt egyetlen GreenFee árában!

 

Aki nem hiszi, járjon utána (akár már jövő hét csütörtökön), az Intenzív GolfKlinika repetájánJelentkezni ITT tudtok (a szabad helyek függvényében)

 

Fotó: caddie.hu

2022.11.07.

Hozzászólások