Indul a GOLFiGO KártyaParti

Egy új típusú versengésNagy örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy egy új típusú versengést hirdetünk meg mindazon sporttársaink számára, akik az idei évre érvényes GOLFiGO OkosKártyával rendelkeznek.
A “megmérettetés” a GOLFiGO KártyaParti nevet kapta a keresztségben 😊 mind a Nettó (Str-HCp), mind a Bruttó (Str) nyertes egy-egy jövő évi GOLFiGO Okoskártyával lesz gazdagabb.

A GOLFiGO KártyaParti elnevezésű versengésben mindazon játékosok tudnak résztvenni, akik rendelkeznek 2023-ban érvényes GOLFiGO OkosKártyával.
A játékosokat az idei legjobb 8 egyéni, hendikepmódosító versenykörük alapján Bruttó (Stroke) és Nettó (Stroke-HCP) kategóriákban díjazzuk.
A két kategória győztesének (kettős díjazás nem lehetséges) nyereménye egy-egy 2024-es GOLFiGO OkosKártya!

• Időintervallum: 2023. április 1 - november 3. között (illetve - április 1-jét követő kártya vásárlás esetén - a kártya megvásárlását követő naptól kezdődően).

• Kizárólag 18 szakaszos magyar golfpályán, hendikep módosító versenykörben elért score számít.

• A Stroke versenyeken a valósan ütött eredmény, míg a Stableford versenyeken az esetlegesen kihúzott szakasz PARérték+5 Maximált Stroke eredménnyel számít bele az eredménybe.

• Az ütésszámokat minden esetben pontszámokra számítja át a GOLFiGO rendszer: 
PARértékkel megegyező ütésszám: 1 000 pont.
Minden PARérték alatti ütés 20 pont hozzáadást eredményez.
Minden PARérték feletti ütés 20 pont levonást eredményez.

• Az aktuális GOLFiGO KártyaParti állása a GOLFiGO felületén követhető nyomon, valósidejű frissítéssel (azonnal az adott versenyek hivatalos lezárását követően, a Klubcsapat elnevezésű menüpont alatt).


Jó játékot (és kellemes kártyalapjárást) kívánunk minden kedves kártyapartnerünknek 😊 
a GOLFiGO csapata

 

(amennyiben Te is kedvet kaptál a KártyaPartihoz, ITT tudsz érdeklődni a GOLFiGO SmartCard aktuális kedvezményeiről)

2023.04.26.

Hozzászólások