III. MidAm MatchPlay Bajnokság

Június végén Szarvaskút lankáin

 

Koller György, a 2019-es Midam Bajnokság ezüstérmesének első PlayOff ütése 


- A MMAGE Közleménye -


Június 25-27 között immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar MidAm Match Play Golfbajnokság a 30 éven felüli golfozói réteg számára.

Ezúttal a zirci Forest Hills Golf & Country Club ad otthont a rendhagyó bajnokságnak, melynek 4 legjobb férfi és 4 legjobb női MidAm korú (30-55 & 30-50) játékosa vívhatja ki a jogot az őszi MGSZ Országos Match Play bajnokságán való indulásra. Ettől függetlenül a szervezők várják a senior korosztályt is a megmérettetésre, hiszen ez a verseny is beleszámít a MidAm Országos Ranglistába és bárki megnyerheti a Bajnokságot, ami standard férfi és női elütőkről kerül indításra.

A bajnokságon korlátozott számban, összesen legfeljebb 48 férfi és 12 hölgy indulhat, akik első napon csoportkörmérkőzésekben mérik össze erejüket, majd az első nap után kialakult sorrend szerint a második és harmadik napon egyenes kieséses rendszerben folynak tovább a küzdelmek. De annak sincs oka bánkódni, aki veszít a második nap első körében, hiszen vigaszágon minden vesztes tovább fog játszani.

A Bajnokság hendikep figyelembevétele nélkül kerül lebonyolításra.
A Match Play Bajnokság országos MidAm ranglistapontokat, illetve MidAm Golf Tour 2021. pontokat is ad.

Jelentkezni a GOLFiGO felületén ITT tudtok
A Versenykiírás ITT olvasható


Fotó: Zala Springs Golf Resort

2021.06.08.

Hozzászólások