Homárt kérsz vagy wellnesst?

A GOLFiGO ebben is segít ?Kedves Golfozók,


Az utóbbi napokban jó néhány apró (vagy kevésbé apró) fejlesztést publikáltunk ki a GOLFiGO-ban, amely a verseny nevezéseitek formátumát az eddiginél kicsit tovább cizellálja, illetve segítheti. 

Ezentúl a nevezéskor:
- Eltűnt az elektromos trolley bérlési lehetőség azon pályák esetében, amelyek nem rendelkeznek jelenleg ilyen bérelhető eszközzel. (Természetesen, ha a jövőben adott pálya vásárol ilyen eszközöket - és a darabszámot beírja a megfelelő beíró mezőbe - újra megjelenik ez a lehetőség (lásd pl. Zala Springs).
- A nevezéseteket visszaigazoló - már megszokottnak nevezhető - emailben egy kattintható lehetőséget helyeztünk el, amely segítségével egyetlen kattintással beíródik a saját naptáratokba az adott verseny (többnapos verseny esetében valamennyi versenynapra).
- A klubok számára egy olyan felületet alakítottunk ki, ahol a saját extra szolgáltatásainak esetleges igénybevételére már a nevezésetekkor rá tud kérdezni a verseny szervezője. Pl. “A” vagy “B” menüt kértek a verseny után, kértek-e öltözőszekrényt, bag tárolást (többnapos verseny esetében), vagy akár egy masszázs szolgáltatást a versenyt követően.

Reméljük a bevezetett kényelmi szolgáltatások elnyerik tetszéseteket! Amennyiben a részletekre egy kicsit mélyebbre menőbben is kíváncsiak vagytok, meg tudjátok tekinteni a klubok számára készített tutorial videónkat (9:57) a témáról, IDE kattintva.

További jó játékot, eredményes szezont kíván,
a GOLFiGO csapata


Fotó: ZalaSpringsSPA

2021.05.04.

Hozzászólások