Hévízről is támogatják a CityPearl GolfTour-t

A HOTEL EURÓPA FIT****superior idén is mellétek állt


 

Abban a kegyelmi állapotban vagyunk, hogy újabb csodálatos támogatót mutathatunk be Számotokra:
A HOTEL EURÓPA FIT****superior ugyanis - akár csak az elmúlt évben - ismét az egyik fődíjat ajánlotta fel az általunk szervezett versenysorozatra. Tehát a CityPearl GolfTour évvégi összesített eredménylistáján előkelő  helyezést szerző játékos fődíja egy nyereményvoucher, amely 2 főre szóló 2 éjszakás elhelyezést, félpanziós ellátással biztosít a hévízi “csodapalotába”.

A HOTEL EURÓPA FIT****superior szállodában a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását, legyen szó pihenésről vagy feltöltődésről. Egész évben számtalan ajánlattal, családbarát akciókkal, wellness kikapcsolódással várnak Benneteket, csupán néhány percnyi sétára Európa legnagyobb meleg vizű gyógytavától, a Hévízi-tótól. Az elmúlt időszakban a szálloda számos külső és belső tere megújult, még magasabb színvonalat biztosítva a Vendégek számára.

Wellness világukban beltéri élménymedence, whirlpool és gyermekpancsoló, bel- és kültéri gyógymedence és úszómedence, kültéri Acapulco családi élménymedence (nyáron) 270 m2 vízfelülettel várja a Vendégeket. Az egészség megóvását segíti elő a szaunázás is, amely rendkívül jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre egyaránt. Finn szaunák, gőzfürdő, infraszauna, sókamra és herbárium közül választhatnak a Vendégek.

Az élménymedencék (31-32 °C) minden eleme támogatja a kellemes felüdülést: nyak- és vállmasszírozó, úszógép, fekvő és álló vízsugár. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek az év minden napján nyitva áll a kültéri úszómedence, ahol a 28 fokos vízben a fürdés mellett a nap sugarait is élvezhetik. A hidegebb hónapokban a beltéri úszómedencében (31-32°C) hódolhatnak az úszás örömeinek. Ha pedig kimerültek, a whirlpool medence (34 °C) vize biztos felfrissülést ígér.

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudsz jelentkezni
Tisztelettel - és hálatelt szívvel - tájékoztatunk Benneteket, miszerint az áprilisi és májusi fordulók várólistája már oly hosszú, hogy - az esetleges új nevezők számára - nem feltétlenül tűnik reálisnak a bejutás a verseny nevezői közé. A júniusi és júliusi várólistákra talán még érdemes jelentkezni, onnan még esetleg be lehet kerülni a versenyre. A versenysorozat második felének állomásaira augusztustól-novemberig, még egy-két kiadó helyünk maradt a biztos indulók között.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Nektek mindezt a megható és egyben inspiráló bizalmat, továbbra is mindent megteszünk, hogy ne kelljen csalódnotok egyetlen általunk rendezett golfverseny kapcsán sem! 

 

2023.03.18.

Hozzászólások