HenCSEre

Ahol elkezdődött, ott ér véget


- Az MMAGE Közleménye -


Mit csinálsz október 30-án, szombaton? Ha éppen ráérsz, akkor írd be naptáradba, hogy Hencsére megyek a MidAm Szezonzáró Golf Kupára!
Bizony, bizony! Örömmel értesítünk Titeket, hogy a MidAm Golf Tour utolsó állomása október 30-án, Hencsén kerül megrendezésre a korábban meghirdetettekhez képest a többi feltételben változatlanul. A versenyen elért eredmény beszámít az MGSZ Országos MidAm ranglistapontjaiba, valamint a MidAm Golf Tour 2021 ponttáblázatába.
A versenykiírást ide kattintva érhetitek el.

A Golf Tour 2021 összesített férfi és női, nettó illetve bruttó kategóriáinak eredményhirdetésére is Hencsén kerül sor. Az élen nagy a verseny, így érdemes még az utolsó pontokat levadászni! Hogy állsz a ponttáblázatban? Ide kattintva megtudhatod.

Sőt! Érdemes 1 nappal korábban, pénteken érkezned, mert 50% kedvezményt biztosítunk a gyakorlónapi greenfee árából (9.750,- / 18 szakasz) és pénteken este egy évadzáró "kilépő bulival" búcsúztatjuk a 2021-es golfszezont. A bulira a belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan...  De, amit szívesen fogyasztanál, azt mindenképpen hozd magaddal.

Szállásajánlatunk:
Bungaló 20.000,- forint / szoba / éj (1 ágyas) + IFA
Bungaló 25.000,- forint / szoba  / éj (2 ágyas) + IFA
Kúria szoba 25.000,- forint / szoba  / éj (1 ágyas) + IFA
Kúria szoba 30.000,- forint / szoba  / éj (2 ágyas) + IFA
Kúria apartman 35.000,- forint / apartman / éj (max. 3 ágyas) + IFA

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre és csak írásban, ezen az email címen foglalhatók: hencsegc@gmail.com

MidAm Szezonzáró Golf Kupára jelentkezni a GOLFiGO online felületén tudsz.


Fotó: caddie.hu

2021.10.13.

Hozzászólások