Hencse vs. St. Lőrinc - Ryder Cup

Óriási küzdelem - szoros, hazai győzelem!


CséKák egymás között ?  Bözöri Imre (Hencse) és dr. Horváth Mihály Gábor (St. Lőrinc), a két csapatkapitány


- Hencsei tudósítónk (Bözöri Imre) jelenti -


A szombati brutális meleget elfújta az éjszakai vihar, így igazi kellemes, kicsit szeles golfidőben vette kezdetét a Hencse - St. Lőrinc Ryder Kupa. A táncrendet csak a főszervező, a kihívó klub csapatkapitánya Horváth Misi tudta fejben tartani, mivel volt itt minden: fourball, foursome, matchplay, stableford és bestball is. A reggeli kis káosz hamar kisimult, bemelegítés közben mindenki megkapta a szkórkártyáját, megtudta, hogy kivel, milyen játékformában, melyik szakaszon kezdve fog megküzdeni. 


Játék közben jön meg az étvágy (Szalai Ervin és Fehér Zsolt az OktoBárnál)

A hangulat érzékeltetésére idézem egyik játékostársnőnk szavait: „Én sokkal jobban tudok a csapatért küzdeni, mintha csak magamért kell.” Ezt lehetett érezni mindenhol. A pirosak a fehérek ellen, és mégis EGYÜTT, egyéni és csapatstratégiákat csiszolgatva, egymás sikerének örülve, egymást lelkesítve harcolták végig a napot. 

A csapatkapitányok viadala kiemelt fontosságot kapott, mert ez az egy matchplay 2 pontot ért. Azt hiszem ma este dupla adag őszülés elleni sampont fogok használni a hajmosáshoz, mivel végig hatamas izgalom volt, drámai puttok, zseniális chip-ek, utolsó pillanatban megremegő kezek.. kegyetlen volt.. A meccs a legutolsó szakasz legutolsó puttján dőlt el. Ez van, amikor a mindent elsöprő erő találkozik a legyőzhetetlen akadállyal. Döntetlen lett a kétpontos meccs, így 1-1 pontot kaptak a csapatok.

Vacsora közben rengeteg beszélgetésfoszlányt hallottam: mindenki hősiesen küzdött, örült, csalódott, vigasztalódott, próbálkozott, nyert, vagy veszített. Mindezt együtt, két barátságos csapatban vendégekkel, régi és új barátokkal és szép élményekkel.


Nem maradhat el a visszavágás

A Kupa a Hencse National Golf and Country Club recepcióján a fő helyre került. Itt őrizzük a szeptemberi Tótvázsonyi folytatásig ?


Fotók: caddie.hu

2020.07.12.

Hozzászólások