HCP módosítás Angus steakkel

Nemcsak MidAm játékosoknak


- Véh Balázs beharangozója -

A La Pampa Argentin Steakhouse nagyvonalú támogatásának köszönhetően az angus marhák bélszínjava és a dél-amerikai dűlők utolérhetetlen vörösborai jegyében zajlik a Forest Hills Golf Club következő HCP módosító egyéni stableford versenye.

Annak érdekében, hogy erről az egyedülálló és új lehetőségről a MidAm match play bajnokság döntőjének résztvevői se maradjanak le a szombati döntők miatt, úgy határoztunk, hogy az eredeti időpontot megváltoztatva augusztus 9-én, vasárnap rendezzük a versenyt.

Érdemes lesz átruccanni a Bakony szívébe, mert a La Pampa által felajánlott kétszemélyes steak vacsora és vagy 20 palack argentin vörösbor mellett a versenyre benevező MidAm tagok között kisorsolásra kerül egy 18 szakaszos green fee is. Itt az idő ismerkedni Magyarország egyik legjobb minőségű pályájával, ki tudja, jövőre talán a MidAm Tour egyik állomása is lehet.

Udvariból alig háromnegyed órányi könnyed autóút, de a fővárosból is csak másfél óra. Évtizedes statisztikai tény, hogy a Forest Hills lankáin az átlaghőmérséklet mindig 2-3 fokkal alacsonyabb, mint a hazai középérték, és a többnyire kellemes bakonyi szellő kifejezetten vonzó és élhető hétvégi lokációvá teszi a szarvaskúti pályát a nyári kánikula közepén.

Bozó Ádám head pro ezúttal legénybúcsúja miatt nem lesz jelen, így nemcsak a főszponzor debütál, hanem a versenyigazgató is. Személyét egyelőre hadd fedje jótékony homály, annyit azonban megigérhetünk, hogy az eleve bőkezű PHCP mellett ezúttal az amatőr golfozók számára barátságos pin pozíciókkal is kedveskedik majd a résztvevőknek némi személyre szabott apró ajándék mellett.

A családtagok és más kísérők pedig akár a medence partján is élvezhetik a vasárnapot, de a szomszédos Zirci Apátság vagy az Arborétum, esetleg a bakonybéli Pannon Csillagda is nagyszerű kísérőprogram lehet az augusztus 9-i golfverseny mellé!


Fotó: EIGCA

2020.07.23.

Hozzászólások