Ha Péntek, akkor Pannonia

Indul a GOLFiGO VersenysorozataA tavalyi - talán bátran mondhatjuk - nagy sikerű évadzáró versenyt követően egy lényegesen vaskosabb fába vágjuk fejszénket. Idén ugyanis 6 állomásból álló Versenysorozatot rendez a GOLFiGO csapata, amelyre rendhagyó módon péntek délutánonként kerül sor, amennyiben dalszerzők lennénk, ezt tömören úgy fogalmazhatnánk meg:

Várunk a kupán
a meló után
péntek délután
a Pannonián

De komolyra fordítva a szót: áprilistól-szeptemberig minden hónapban kiválasztottunk Számotokra egy-egy pénteket, amikor is 14:00 órai kezdettel - a legnagyobb örömmel - várunk Benneteket egy hendikep módosító 18 körös kiruccanásra Máriavölgy szelíden simogató lankái közé. Az általunk rendezett versenyeken - nagylelkű támogatóinknak hála - talán már megszokott módon igyekszünk értékes nyereményekkel díjazni, mind a legjobbakat, mind a legszerencsésebbeket (a versenyeket követő sorsoláskor). A maximált ütésszámra (PARérték + 5) játszott megmérettetéseken (amelyen akár a Pro-k is elindulhatnak) a Bruttó első mellett a Nettó dobogósokat is díjazzuk, de nem mellesleg értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a négy darab PAR3-as szakaszon (3/8/11/17) a Nearest to the Pin “különverseny” legjobbjai is. Természetesen a legvégén az összetett legjobbak sem mennek haza üres kézzel, a hat versenyből a négy legjobb eredmény fog beszámítani a szumma eredménybe.

A jelenlegi hazai nevezési díjakat jól ismerve, talán nem túlzás azt mondani, hogy igazi “retró” árak várnak Rátok a versenyeken, amely:
- A Pannonia GCC versenykedvezményre jogosult klubtagjai számára: 9 900 Ft 
- Valamennyi, egyéb játékos számára: 18 900 Ft

Minden további részletet a Versenykiírásban találtok, míg a támogatók neveit és a pontos díjakat az április 22-i rajtig fokozatosan tárjuk elétek. Ezekről egyelőre csak annyi konkrétumot árulnánk el, hogy a Citromdíjat az újragondolt Pannonia Terasz állja, jelesül: a versenyt követően egy igazán finom, jéghideg citromos limonádét kortyolgathat el a teraszon az aznapi játékkör leggyengébb eredményét produkáló játékosa, miközben az eredményhirdetésre (amelyet minden egyes alkalommal legkésőbb 19:05 perckor megkezdünk) “vár”, hogy a többieket megtapsolhassa.

Szeretettel várunk Téged is, nevezni kizárólag online, a GOLFiGO rendszerben tudsz (pl. az alábbi dátumokra kattintva):
I.  április 22.
II.  május 27.
III.  június 17.
IV.  július 1.
V.  augusztus 19.
VI.  szeptember 9.

A várakozásmentes eredményhirdetést garantálva - aki 19:00 óráig nem adja le a scorekártyáját, az "No Return" eredménnyel fejezi be a versenynapot - versenyenként mindössze 54 játékos nevezését tudjuk elfogadni (nevezési(!) sorrendben).

Mi időben szóltunk, ha igazán jót akarsz magadnak ne maradj le ?⛳️

 

2022.03.15.

Hozzászólások