Gyere segíts és GreenFee-t kapsz

Várunk a Magyar Kupán!


- A Magyar Golf Club kérésének megfelelően, nagy örömmel tesszük közzé felhívásukat - 

Segítőket keresünk!

A hétvégén (szombat/vasárnap) kerül megrendezésre a Magyar Kupa Kisorosziban, ez a kiemelt, legnagyobb magyar versenyek egyike. Ezen a versenyen 120 versenyző indul, az ország legjobbjai, ilyenkor a klubnak extra feladatokat is el kell végeznie, ehhez keresünk önkénteseket.
Kiváló lehetőség megfigyelni az ország legjobb játékosait, együtt izgulni a versenyszervezőkkel, illetve belelátni egy nagy verseny megrendezésének az izgalmaiba!

Milyen feladatokra keresünk önkénteseket?

– Fore Caddie illetve Ökéntes Marshall:
Áll a pályán, figyeli hova esik a játékosok labdája, piros zászlót emel fel ha nem látja a labdát, fehér zászlót emel fel ha megvan a labda. De zászló nélkül is dolgozhat egy segítő, ilyenkor kéz-jelzéseket használ. Ezzel segíti a játékosokat a nehezen belátható szakaszokon.

- Live Score illetve Élő Eredmény Diktálás: Kettő-három helyszínen a pályán padoknál foglalnak helyet az önkéntesek, és Walky Talkyn diktálják be a klubházba az eredményeket. Mikor egy csapatnyi játékos elhalad mellettük, a csapat bediktálja az elmúlt x szakasz eredményeit, az önkéntes felírja egy táblázatba a játékosok neve mellé, és ezt utána bediktálja klubházba walky talky-n.

A feladatok reggel 8.00-tól délután 18.00-ig tartanak. Fél napos beosztásra is van lehetőség: 8:00-13.00 óráig, illetve 13:00-18.00 óráig!
Az önkéntesek ebéd menüjéről a klub gondoskodik. A segítőknek fejenként egy 18 lyukas pálya jeggyel (GreenFee-vel) hálálja meg a klub a munkájukat!

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, jelentkezzen a következő email címen:
recepcio@magyargolfclub.hu
Email tárgya: ÖNKÉNTES

Köszönettel,
Lugosi Balázs

2019.05.14.

Hozzászólások