Golfozó viszi a tenisz ügyeit

Sütő Csilla lett az új Főtitkár


- Az MTI Híre nyomán -


A több mint nyolc éve golfozó Sütő Csillát választotta meg a Magyar Tenisz Szövetség új Főtitkárának. A Budapest Highland Golf Club igazolt versenyzője, jelenleg 26,7 eHcp-vel rendelkezik.

A Tenisz Szövetség honlapja szerint a pozícióra nyolc pályázat érkezett és az elnökség tagjai ezek közül egyhangúlag Sütő Csilláét választották ki. Az MTSZ történetének első női főtitkára január elsejétől kezdi meg munkáját.

A weboldal emlékeztet rá, hogy Sütő Csilla korábban hét éven át dolgozott az MTK Budapestnél, többek között sportszolgáltatási igazgatóként, illetve a kiemelkedő tehetségek sportkarrierjét segítő Brüll Alfréd Akadémia igazgatójaként.
„Az MTSZ vezetése ezúton is köszöni a december 31-ével leköszönő főtitkár, Juhász Gábor február óta tartó munkáját, amellyel a szövetség elnökségét segítette egy rendkívül kritikus időszakban, illetve mindazt, amit az elmúlt évtizedekben a magyar tenisz sportágért tett” – írta a honlap.

Csilla, a Highland nyolcas green-je előtt

Sütő Csillát, - aki a fentieken kívül a 2019-es budapesti Európai Maccabi Játékok Szervező Bizottságában a Golfért felelős tag volt - telefonon értük utol egy gyors helyzetjelentésre: 

“Természetesen nagyon boldog vagyok, hatalmas tenni akarással várom az új esztendőt. Kinevezésemet rettenetesen nagy elismerésnek, kihívásnak, óriási munkának és egyben felelősségnek élem meg. 
Azt megígégerhetem a caddie.hu olvasóinak, hogy továbbra sem fogom elhanyagolni a golfot, amely az egyik szerelmem (természetesen a tenisz mellett, amellyel most már hivatalosan is eljegyeztük egymást). Köszönöm szépen az érdeklődést, és valamennyi golfbarátnak eredményes és az ideinél sokkal szebb golfszezont kívánok!”


CímlapFotó: HunTennis

2020.12.16.

Hozzászólások