GOLF(iGO)történeti hétvége

Hencse és Zalacsány is a képernyőkre kerül


A 2019-es Senior Nyílt Magyar Bajnokságon Jászkuti László, 15. szakaszon elért eredménye kerül be az alkalmazásba

Korábban ugyan már volt arra példa, hogy ugyanazon napon egyszerre két versenyen is a PLAY valós idejű LiveScoring alkalmazást használták, tekintve hogy tavaly szeptember végén egy időben zajlottak a Horvát Nyílt Junior Bajnokság háromnapos, illetve a Pannonia Masters kétnapos küzdelmei. De arra, hogy Magyarországon egyszerre, azonos időben két versenyen is párhuzamosan fusson a PLAY, még sosem volt példa, márpedig szombaton pontosan ez fog történni, hiszen Hencsén a MidAM szezonnyitó versenyén és ezzel párhuzamosan Zalacsányban a Race To Zala Springs nyitó eseményén is ez az alkalmazás fog segíteni a játékosok és az érdeklődők még magasabb szintű kiszolgálásában. 

Ha mindezekhez még hozzátesszük, hogy a vasárnapi hencsei ranglistaversenyen szintén a PLAY “fut” majd, akkor egészen döbbenetes GOLF(iGO)történeti pillanatok tanúi lehetünk, miszerint először fog előfordulni, hogy egy hétvégén három különböző versenyen is az alkalmazás szolgáltatásait, tudását “hívják” segítségül. Mindezeken kívül is meglehetősen erős hét ez a GOLFiGO életében, hiszen a hét elején először került sor a PLAY alkalmazás nem egyéni versenyen (négyes TexasScramble) történő megmérettetésére a Pannonia Szezonnyitó versenyén.

Az elmúlt szezonban tucatnyi versenyen alkalmazták már a PLAY-t itthon és a határokon túl is, pl. a Seniorok és a SuperSeniorok (70 év felettiek) is gond nélkül használták a rendszert, és sosem fogjuk elfelejteni a Magyar Senior Golfozók Társaságának azt a bátor és példaértékű döntését, hogy a digitálisan legkevésbé megfertőzött korosztály Magyar Nyílt Bajnokságán debütálhatott az alkalmazás.

Minden korábban már beregisztrált játékos (akár FaceBook profiljával, akár email címével) természetesen be tud lépni és használhatja az alkalmazást a már korábban megszokott módon, ugyanakkor ha valaki esetleg nem szeretné ezt, akkor NINCS szükség semmiféle regisztrációra, mert az adott versenyre minden résztvevő egy flight kódot IS kap. Amely a verseny napján 0:00-tól 24:00 óráig használható és ezzel SZINTÉN be tud lépni a www.golfigo.com/play oldalon mindenki az aznapi saját flight-jához.  
(Míg azok a nézők, érdeklődők, akik nem játszanak a versenyen, a www.golfigo.com/livescore oldalon tudják követni a történéseket.)

Természetesen a LiveScoring - egyelőre - nem helyettesíti a hivatalos scorekártyát, viszont kiváltja a pályán tartózkodó LiveScorer-eket, illetve lehetővé teszi, hogy mindenki AZONNAL, szakaszról-szakaszra követhesse a verseny állását. Ti Magatok is a pályán, amennyiben kiváncsiak vagytok rá, végig a játék során láthatjátok, hogy álltok a mezőnyben (Stroke, Stroke-Hcp, Bruttó vagy Nettó stablefordpontok alapján is), illetve követhetitek a mezőny eredményeinek alakulását összességében vagy akár a különböző díjazási versenykategóriába rendezve is.

Természetesen elképesztően büszkék vagyunk, de sokkal inkább mérhetetlenül hálásak a MidAm, a Zala Springs, a Hencse National, illetve a Pannonia csapatainak, amiért hisznek az innovációban és tenni akarnak a magyar golfélet előmozdításáért, illetve a hazai golfozók még magasabb színvonalú szolgálatáért.

Akik játékosként indulnak a hétvége bármelyik - vagy akár több - versenyén is azok számára jó játékot és persze jó “nyomkodást” kívánunk ? akik csak nézelődnének a hétvégén a többiek eredménye után szakaszról-szakaszra, azok a GOLFiGO oldalán ITT tehetik ezt meg. 

Akár így, akár úgy, kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek bármerre is járjon éppen a világban!

 

Fotók: Yulia Stepanova Photography

2020.06.04.

Hozzászólások