GOLFiGO a Range-en is

A golf-úttörő ahol tud, segít!
Az éles szemű GOLFiGO felhasználók már bizonyára észrevették, miszerint új pályával bővült a TeeTime Modult alkalmazó klubok listája. Így jelenleg már 9(!) hazai golfpálya döntött a GOLFiGO TeeTime Modulja mellett. Most szombattól (június 11.) ugyanis a Continental CityGolf Budapest is a hazai fejlesztésű TeeTime foglaló rendszert alkalmazza a kanadai szoftver helyett. Természetesen számukra is -  mint jelenleg minden hazai klub számára - térítésmentesen biztosítjuk a TTM használatot, illetve a support háttértámogatást.

További hír az óbudai golfálomgyár berkeiből, hogy - mint azt bizonyára tudjátok már - néhány napja a Continental a világhírű TopTracer technológiát alkalmazza az óbudai Driving Range alsó szintjén, ahol a 13 elütőszőnyegéhez, 13 db TopTracer gépet állított hadrendbe, ezzel forradalmasítva a hazai DrivingRange golfélményt.
A golfozók számára a TopTracer Range a tökéletes gyakorlási lehetőség, hiszen az eszköz részletes adatokat közöl a swing pontosságáról, a labda röppályájáról, sebességéről és az ütési távolságról, így a játékos figyelemmel kísérheti a teljesítményét, illetve fejlődését, ráadásul szinte a világ bármely pályáján is játszhat virtuálisan (akár külföldön tartózkodó golfbarátaival közösen is), anélkül, hogy egy lépést is tennie kellene a Perényi út biztonságos öleléséből.

Ehhez a hazai golfforradalomhoz kapcsolódva, - a CityGolf Club kérésének megfelelően - lefejlesztettük a GOLFiGO TTM Range verzióját is. Így várhatóan június közepétől, már a mindenki által jól ismert és megszokott GOLFiGO felületen tudtok majd Range időpontot, illetve konkrét elütőszőnyeget választani a mindennapi városi gyakorlásotokhoz. 

 --- --- ---

A fenti hírekhez nagyon vékonyan kapcsolódva, örömmel tájékoztatunk Benneteket továbbá, miszerint - várhatóan június végére - elkészülünk legújabb, "bődületesen" átfogó fejlesztésünkkel, jelesül az OTP SimplePay alkalmazásával együttműködve lehetővé tesszük a hazai golféletben az azonnali online fizetést (akár a Range, akár a TeeTime-ok, akár a Versenynevezések, EGA Kártyák, Klubtagságok, vagy bármely egyéb terület kapcsán), a lehetőségeknek csak a klubok képzelete szabhat határt.
(Várhatóan - az általunk előzetesen jelzetteknek megfelelően - az online fizetési lehetőség bevezetésével egyidőben válik fizetős szolgáltatássá a klubok számára a GOLFiGO TTM, amelynek éves díja az ismert kanadai szoftver szolgáltatási díjainak mintegy egytizede(!) lesz).

Továbbra is előretartunk a hazai golfélet elkötelezett modernizálása és európai szintre emelésének víziójával és konkrét tetteivel, fejlesztéseivel.
Továbbra is tartsatok velünk!  ?


Tisztelettel,
a GOLFiGO csapata

 

Fotó: Continental - YouTube

2022.06.07.

Hozzászólások