Golf, Vándor, Zalacsány

Újabb hosszú hétvége a Springs-en


A 17-es Fairway a lírai naplementében

- Huszti György írása -


A múlt heti golfverseny maratont (kedd-vasárnap) követően újabb gyöngyfüzérekkel jelentkezik a Robert Trent Jones Jr. által megálmodott kehidakustányi csodavilág. Így továbbra is, nem csupán a szaunaszeánszok kedvelőinek fővárosa lehet a zalai dombság simogató karjaiban megbúvó kistérség, Zalacsány és vidéke, de a hazai és a környező országok golfszerelmeseit is újra egy háromnapos versenykötéssel kényezteti.

Így a vándor számára ismét lehetőséget kínál a feltöltödésre (akár a Spa Wellnesst, akár a Golfpályát választja), hiszen:

“Nádason, fákon és lombokon,
Ördögi hárfazenét muzsikál,
A mocsárszagú nyár,
Az ősanya földszagú ágyán pilled
A törtszívű vándor,
Mint szárnyszegett gólyamadár.”
(Demjén Ferenc)


De a líra után lássuk a konkrét versenykínálatot:

- Péntek délután 16:00 órától egy 9 szakaszos bemelegítő versenyt kínál Zala Springs a munka után törtszívű vándoroknak (az After Work versenyre ITT tudsz jelentkezni)

- Szombaton a még szárnyukat próbálgató gólyamadarak is bátran kilátogathatnak a kitűnő állapotú Fairway-ekre, avagy a fentebbi klasszikust idézve: Sohase félj! (a HUAWEI - golFIESTA Tour III. állomására ITT tudsz jelentkezni)

- Vasárnap pedig ismét egy ranglistaversenyen látják vendégül az ördögi hárfazenét muzsikáló rough-októl sem visszariadó pontvadászokat (a Race to Zala Springs III. állomására ITT tudsz jelentkezni)

Szaladjatok és használjátok ki a Zala Springs kínálta gyönyöröket, hisz rég volt ennyire csodálatosan kompakt állapotban a hazai golf egyik ékköve (és akkor a Váradi Bálint Séf által kínált kulináris élvezetekről még csak szót sem ejtettünk).

 

Fotó: Zala Springs

2022.06.29.

Hozzászólások