Friss hírek körversenyünk kapcsán

Újabb díjak - Időpontváltozás a Pannonián


Még a legkisebb Tesla modelbe is bőven befér akár egy tourbag is


Először is hatalmas hálával és a köszönet érzésével tájékoztatjuk a golfozó közösséget, hogy újabb támogatók csatlakoztak versenyturnénk mellé. Nagy tisztelettel köszönjük, a Budapest Highland GC, a Forest Hills GCC, a Magyar GC, az Old Lake GC és a a St. Lőrinc GC felajánlásait. Természetesen korábbi támogatóinknak is rendkívül hálásak vagyunk a segítségért és a golfozók iránti elkötelezettségükért.

A GolfTour kapcsán jelenleg a következő nyeremények találhatnak gazdára (természetesen a lista korántsem teljes, a további nyereményekről a versenyek megkezdéséig folyamatosan tájékoztatunk Benneteket).

Mindhárom versenyre külön-külön a következő felajánlások érkeztek eddig:
1 GreenFee - Balaton Golf
1 GreenFee - Forest Hills Golf
1 GreenFee - Hencse National
1 GreenFee - Magyar Golf Club
1 GreenFee - Old Lake Golf 
1 GreenFee - Pannonia Golf
1 Greenfee, Buggy-val - St. Lőrinc Golf
1 GreenFee - Zala Springs Golf
10 kosaras DrivingRange kártya - Budapest Highland Golf
10 kosaras DrivingRange kártya - Continental CityGolf

Továbbá azon játékosok számára, akik a három verseny legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni harmadik fordulót követően záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) fog szerepelni a sorsolási gömbben ahányszor részt vett az adott játékos a TESLOUNGE GolfTour versenyein. (A lista természetesen ez esetben sem teljes, a további nyereményekről a versenyek megkezdéséig folyamatosan tájékoztatunk Benneteket.)

A záró-sorsolásunk jelenlegi nyereménylistája:
2 db Repülőjegy Máltára, a Lovagok szigetére - Sofia Pinter Weddings & Events
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Balaton Golf
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Hencse National
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Pannonia Golf
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Zala Springs Golf

--- --- ---

További híreink a TESLOUNGE GolfTour kapcsán. Az április 18-i Zala Springs-i fordulóra a korábbi magyar nyelvű Versenykiírás mellett, elkészültek az angol és a német nyelvű Versenykiírások is, amelyek elérhetőek honlapunkon, illetve természetesen a Zala Springs honlapján is.
A Zala Springs Golf Resort-ban tartandó ranglista versenyünkre megtörtént a versenybírók kinevezése is, köszönjük szépen Bangó Botond (frissen végzett St. Andrews-i golfbíró) és Rakács György segítségét.

--- --- ---

A TESLOUNGE GolfTour Pannonia Golf & Country Club-ban megrendezendő állomásának időpontja megváltozik, illetve ezen fordulónk nem lesz ranglistaverseny (csupán a másik két állomás). Az új időpont: május 2. (szombat).

Így a TESLOUNGE Golf Tour állomásai:
április 18. Zala Springs
május 2. Pannonia Golf
szeptember 12. Balaton Golf

--- --- ---

Nevezni (jelenleg az első versenyre) továbbra is az erre a célra kialakított nevezési felületen tudtok. 

Itt szeretnénk megköszönni és hálánkat kifejezni azért a bizalomért, hogy bár még bőven több mint két hónap van hátra a verseny kezdetéig, de ennek ellenére már harmincan megtiszteltetek bennünket nevezésetekkel. A magunk részéről mindent megteszünk, hogy emlékezetes és színvonalas versenyt szervezzünk Számotokra!

--- --- ---

Egy gyönyörű Tesla Model S a budapesti Várkert Bazár bejárata előtt

Hírek Főtámogatónk házatájáról:

- A HVG nyomán -

Valós 640 kilométer! Hatótávban köröket ver riválisaira a Tesla.
Az amerikai gyártó villanyautóival nagyjából kétszer akkora távot lehet megtenni egy feltöltéssel, mint az európai konkurensekkel.
Az Európában használatos szabványoknál sokkal szigorúbb és ily módon a gyakorlati valós hatótávhoz sokkal közelebbi adatokat produkáló amerikai EPA-szabvány szerint a jelenlegi legnagyobb hatótávú Tesla mintegy 600 kilométert képes megtenni két töltés között.
Ez konkrétan a 100 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt Tesla Model S Long Range mért eredménye, amelynek hajtásláncát folyamatosan optimalizálják. A Tesla hosszútávfutójának EPA-hatótávja jelenleg már 610 kilométer felett jár, és nagyon hamar elérhető lesz a 640 kilométeres hatótávolság is. Összehasonlításképp, a 93,4 kWh kapacitású Porsche Taycan Turbo S az EPA-szabvány szerint mindössze 309 kilométert képes megtenni két töltés között.
SUV-fronton is hasonló jelenségnek lehetünk tanúi. A 100 kWh-s Tesla Model X Long Range 525 kilométeres értékével szemben a 95 kWh-s Audi e-tron csak 325 kilométeres hatótávot tud felmutatni.


Fotók: Teslounge

2020.02.13.

Hozzászólások