Forest Hills vs. Zala Springs

Forradalmi kihívás - ÍziRÁJDER KÁPEgészen forradalmi kihívás érkezett - vezetéknélküli galambszárnyakon - október 23. vasárnapra keltezve. Történt ugyanis, hogy a Forest Hills Golf Club kihívással élt a Zala Springs Golf Resort felé, és egyfajta Ryder Cup “Hivatalos” nevén ÍziRÁJDER KÁP versengésre hívták a bakonyi klub éljátékosai a zalai egylet legjobbjait. 

A forradalmian történelmi - és reményeink szerint hagyományteremtő - versenyre tehát október 23-án kerül sor a Zala Springsen (egy nappal a Race to Zala Springs utolsó epizódját követően). A megmérettetésen a két klub 8-8 (elsődleges klubtagsággal rendelkező) játékosai vesznek részt, akik Bruttó kiértékelésben küzdenek, összesen 16 megszerezhető pontért, a következő szisztéma szerint:

Csapatverseny 8-8 fős csapatokkal 18 szakaszon, amelyből az első 6 szakaszon (1-6) BestBall (4 meccs), a második 6 szakaszon (7-12) GreenSome (4 meccs), a harmadik 6 szakaszon (13-18) egyéni (8 meccs) MatchPlay játékformában ütköznek meg a felek, mindösszesen 16 meccsen. Minden meccs 1 pont, döntetlen esetén a felek ½ és ½ pontot kapnak.

Páros BestBall játékfroma: A páros mindkét tagja lejátssza az adott szakaszt (külön-külön labdával) és a jobbik eredmény a páros adott szakaszeredménye.
Páros GreenSome: A páros mindkét tagja elvégzi a kezdőütést, majd az általuk kedvezőbb fekvésünek ítélt labdát felváltva játsszák meg az adott szakasz befejezéséig.

Azt, hogy a párosok, melyik másik páros ellen küzdenek meg, azt a klubkapitányok (Véh Balázs - Forest Hills vs. Turkovics Ilona - Zala Springs) döntik el a nyílt (oda-vissza alapon történő) páros-kijelölésen, a viadal megkezdése előtt egy órával a helyszínen, a Zala Springs Golf Resort Klubházában.

Minden játékos a saját MGSZ kategóriájának megfelelő elütőről játszik. A vándorserleget a győztes csapat őrzi a következő ütközetig (döntetlen, tehát 8-8 pontállás esetén a serleg őrzése a házigazda Zala Springs Golf Resort tiszte)

A kapitányok által kijelölt csapatok névsora:

Forest Hills:
Véh Balázs (5,9) - ©
Szabó Krisztián (7,7)
Ratskó Ákos (7,9)
Dr. Szabó Tamás (8,0) 
Dákó Szabolcs (8,1)
Vargha András (10,4)
Csizmadia Ákos (10,4)
Sebők Imre (13,0)

Zala Springs:
Zala-Kovács Péter (6,5)
Nagy Réka (9,0)
Dr. Karvász Tamás (9,6)
Huszti György (9,9)
Dóka Ágoston (10.6)
Turkovics Ilona (11,0) - ©
B. Kiss Gergely (11,7)
Bíró Géza (14.3)

Győzzön a jobb csapat, de a lényeg persze az, hogy ÍziRÁJDER öcsém, easyrider ?
Az összecsapás végeredményéről természetesen beszámolunk!


Fotó: RyderCup

2022.10.06.

Hozzászólások