Forest a magyar vizslákért

Szombaton jótékonysági verseny és vigasság Zircen


- Huszti György beharangozója -


A júniusi, nagysikerű golfesemény szervezését követően, újabb nagy fába vágja fejszéjét az Incubátor - House Reborn. Legutóbb a gasztronómia és a könnyed kultúra összekapcsolását valósították meg, amikor is jól ismert színművészek (Csőre Gábor és Janklovics Péter) tartottak rögtönzött színielőadást P. G. Wodehouse remek, humoros golftörténeteiből. 

Most szombaton pedig már golfversenyt szervez a golfőrült Ratskó familia.  A szombati versenyen, amelyre a Bakony szívében, a csodálatos fekvésű Forest Hills golfcentrumban kerül sor,  számos értékes díj vár a játékosokra, a szervezők ígérik, hogy egyetlen helyezett sem távozik majd üres kézzel. Sőt, a Bruttó I. helyezett díja egyenesen egy két éjszakás 2 főre szóló wellness hétvége lesz a 4 csillagos hévízi NaturMed Hotel Carbona Superior szállodában. 

Természetesen Kata és Viktor most sem bízza a véletlenre éa a versenyt követő jótékonysági aukción több golfos, illetve nem golfos témájú értékes tárgy kerül licitkalapács alá, hiszen a mentett magyar vizslák ügye továbbra is központi helyet foglal el a szervezők szívének közepében. 

És akinek mindez nem lenne elég - az egyrészt ölelje meg a kemencét - ? másrészt készüljön az akár hajnalig tartó vigasságra, amelyen Trabarna (Lórán Barnabás) külön erre az ünnepi alkalomra készült egy darabbal, amely golfról és minden egyéb, jelenleg aktuális közéleti témáról szól, moderátor Andrejszki Tibor “Bohóc Úr”

A versenyre - a Forest Hillsben megszokott (golfbaráti) részvételi díjakon - péntek 12:00 óráig lehet jelentkezni ITT

A szervezők erősen hisznek benne, hogy mindenki jól fogja magát érezni a hcp módosító versenyen, amelyre szeretettel várják a golfnépeket! 

 

2022.09.07.

Hozzászólások