Földrengésszerű változások

Szélnek eresztett Bizottságok- Az MGSz Közleménye -


A Magyar Golf Szövetség az EGA-kártya megszerzéséhez szükséges szabályvizsga modernizációjára készül az elnökség június 3-ai döntése értelmében. A tervek szerint, az augusztus 1-jétől bevezetendő eljárás alapján, a golfozók már csak kizárólag on-line tehetnek szabályismeretekből vizsgát, az ehhez szükséges platform kialakítását a szövetség hamarosan megkezdi.

Az elnökség ugyancsak határozatot hozott négy bizottság, a Fegyelmi Bizottság, a Versenyszervező Bizottság, a Bíróbizottság, valamint a Hcp & Course Rating Bizottság felmentéséről, és a bizottságok struktúráját és munkarendjét megújító elképzelések megvalósításáról.

Az átalakulás részeként, a Magyar Golf Szövetség 2020. június 4-én pályázatot ír ki a Fegyelmi Bizottság, a Versenyszervező Bizottság, a Bíróbizottság, valamint a Hcp & Course Rating Bizottság elnöki posztjára.
A jelentkezők a szakmai önéletrajzukat, valamint a bizottság átalakítására, működésére vonatkozó tervüket a Magyar Golf Szövetség office@hungolf.hu e-mail címére, 2020. június 12., péntek 12.00 óráig juttathatják el.

2020.06.04.

Hozzászólások