Fejlesztés: TopTracer foglalás

Már elütőszőnyeget is választhatsz/foglalhatsz a GOLFiGO-ban


Kedves Golfbarátaink,

 

Örömmelteli büszkeséggel tájékoztatunk Benneteket, miszerint péntektől (július 1-től) hazánkban egyedülálló módon a GOLFiGO rendszeren keresztül tudtok időpontot foglalni a Continental CityGolf, TopTracer Driving Range-re. 

Az óbudai golfálomgyár - mint azt bizonyára tudjátok - már néhány hete a világhírű TopTracer technológiát alkalmazza az óbudai Driving Range alsó szintjén, ahol a 13 elütőszőnyegéhez, 13 db TopTracer gépet állított hadrendbe, ezzel forradalmasítva a hazai DrivingRange golfélményt.
A golfozók számára a TopTracer Range a tökéletes gyakorlási lehetőség, hiszen az eszköz részletes adatokat közöl a swing pontosságáról, a labda röppályájáról, sebességéről és az ütési távolságról, így a játékos figyelemmel kísérheti a teljesítményét, illetve fejlődését, ráadásul szinte a világ bármely pályáján is játszhat virtuálisan (akár külföldön tartózkodó golfbarátaival közösen is), anélkül, hogy egy lépést is tennie kellene a Perényi út biztonságos öleléséből.

Ehhez a hazai golfforradalomhoz kapcsolódva, - a CityGolf Club kérésének megfelelően - lefejlesztettük a GOLFiGO TTM Range verzióját is. Így péntektől már a mindenki által jól ismert és megszokott GOLFiGO felületen tudtok majd Range időpontot, illetve konkrét elütőszőnyeget választani a mindennapi városi gyakorlásotokhoz (ITT). 

A RangeFee díja: 2 600 Ft/óra, ugyanakkor a klub tájékoztatása szerint, a Continental klubtagok részére éves TopTracer bérlet is vásárolható, amely 2023.03.31-ig érvényes, az éves bérlet ára 120 000 Ft.

A RangeFee díját - egyelőre még - nem tudjátok online kártyás fizetéssel rendezni a GOLFiGO rendszeren keresztül, azonban várhatóan július folyamán legújabb fejlesztésünket is ki tudjuk publikálni a golfos “nagyközönség” számára, így a RangeFee / GreenFee online fizetése is valósággá válik (azon hazai klubok esetében, akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel).

Nagyon jó gyakorlást kívánunk a TopTracer DrivingRange-en (is)!
a GOLFiGO csapata


Fotó: Continental CityGolf

2022.06.28.

Hozzászólások