Fejlesztés: Közvetlen Bíróhívó gomb

Hivatalos segítség már direktben is


Jakobi András GolfBíró segítségnyújtás közben


Kedves Golfbarátaink,

Mint azt bizonyára jól tudjátok az Online LiveScore vezetése közben a jobb alsó sarokban (az alsó fekete csíkban) található egy úgynevezett “Bíróhívó” gomb, amelyet akkor tudtok használni (megnyomni), amennyiben a verseny közben bírói segítségre van szükségetek. 

Mindezidáig a gomb használatakor azonban nem direktben tudtatok az adott verseny Bíróival értekezni, hanem a versenyt szervező klub recepciójára kezdeményezett telefonhívást a GOLFiGO rendszer, majd a recepciónak elmondva, hogy éppen merre “jártok” és mi a “helyzet”,  tudtak a bírók a segítségetekre lenni.

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően azonban, mostantól ez megváltozik, és amennyiben az adott versenyhez volt (a GOLFiGO rendszerben) kijelölt bíró (lásd a verseny GOLFiGO adatlapján), az esetben a bíró(ka)t már közvetlenül, direktben is tudjátok hívni a “Bíróhívó” gomb segítségével.

Figyelem(!) csak azon Bírók esetében működik, akik - írásos megkeresésünkre reagálva - hozzájárultak a közvetlen kapcsolatfelvételhez (jelenleg a hazai bírói kar valamivel több, mint 50%-a), őszintén reméljük ez az arányszám még növekedni fog.
Amennyiben nincs olyan Bíró “szolgálatban” adott versenyen, aki hozzájárulását adta a közvetlen kapcsolattartásra, az esetben - az eddig megszokott módon - a rendező klub recepcióján csörög a Bíróhívó gomb.

További jó játékot (és minél kevesebb Bíróhívást) mindenkinek!
a GOLFiGO csapata


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2022.06.28.

Hozzászólások