Ez egy másik nyolcas

Elfújta a szél a hétvégi terveket


- Huszti György írása -

Hawaii még az USA partvidékétől is annyira “messze” van, hogy ezúttal vasárnap tartottak a “hétfői” selejtezőt. A hétvégi 2 millió dollár összdíjazású LOTTE Championship LPGA versenyre egy hasonló gyors, egykörös selejtezőn át vezethetett volna az út, mint amelyet Csicsi legutóbb, az arizoniai BOH Founders versenyre bejutva vívott meg.

Ezúttal is nyolcat játszott, de sajnos most nem mínusz, hanem plusz jel szerepelt a számjegy előtt. Apró különbség, de a golfban rengeteg. Az óceánparton elhelyezkedő pályán rendkívül erős volt a szél a verseny alatt. (Cheyenne Woods (Tiger unokahúga) ütése az erős szélben Hawaii-n (T15.)). Talán ennek a hátráltató tényezőnek is köszönhető, hogy Even Par eredmény is elég volt a hétvégi továbbjutáshoz. Csicsi végül T22. helyen végzett, flight-társával az amerikai Brittany Fan-el megosztozva. 

A Lotte Championship utolsó két kiadó helyére (72 ütéssel)  Amelia Lewis (USA) és Paula Reto (RSA) ért oda. (A fényképen - egyedi szettjében - Ms. Reto látható).Fotó forrása: Rózsa Csicsi és Symetra Tour FaceBook

 

2019.04.15.

Hozzászólások