Év végén nyit a wellness Zalacsányban

Hírek a Zala Springs Golf Resort világából- Huszti György írása -

A tavasz korai beköszöntével gőzerővel folytatódik a wellness részleg építése a Zala Springs-en. Várhatóan a negyedik negyedévben átadásra kerülhet a mintegy 300 nm-es szaunavilág és élménymedence a kilences fairway tavának másik oldalán, amelynek elkészülte természetesen újabb hatalmas előrelépés lesz hazánk egyik vezető golfpályának szolgáltatási palettáján. 

A pálya és klubház már túl van az éledezésen tekintve, hogy jó néhány hete a nyári green-ek játszhatóak mind a 18 szakaszon. A klub február 23-án vasárnap már megtartotta első junior újravizsgáztatását amellyen 8 junior tette le újra a szabályvizsgát. A további junior újrázások meghirdetett időpontjai: március 1. 10:00 óra és március 8. 10:00 óra. A klub természetesen más klubok juniorjait is szívesen látja a - a szövetség döntése értelmében kötelező - vasárnapi vizsgák valamelyikén.

Március idusa előtt már az első “félhivatalos” versenyre is sor kerül, 14-én ugyanis megrendezik a klubtagoknak a szokásos szezonnyitó, kilenc szakaszos páros Scramble versenyt.


fotó: caddie.hu

2020.02.24.

Hozzászólások