...és persze akad, aki nem örül

Nagyott bukott a buki


- MTI anyag - 


Minden idők legnagyobb veszteségét könyvelte el egyetlen fogadásra vonatkozóan a William Hill fogadóiroda amerikai részlege, miután egy játékos kedden Las Vegasban Tiger Woods sikerére fogadott a golfozók Augustában rendezett US Masters versenyén – és nyert.

Az iroda hétfőn számolt be arról, hogy az SLS Kaszinóban működő fogadóhelyiségükben egy férfi – aki korábban még soha nem játszott a William Hillnél – 85 ezer dollárt (24,2 millió forintot) tett fel a 43 éves sztár sikerére, amely 14-szeres nyereménnyel kecsegtetett.

Woods vasárnap aztán kiélezett versenyben, egy ütés előnnyel diadalmaskodott Augustában, így a William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kell majd kifizetnie. Az ESPN honlapja szerint ez a negyedik olyan fogadás az iroda történetében, amely után hétszámjegyű összeget kell kifizetnie. Az ezt megelőző három fogadást egyaránt a Philadelphia Eagles amerikaifutball-csapatának tavalyi Super Bowl-győzelmére tették meg.

Az amerikai fogadóiroda kereskedelmi igazgatója az ESPN-nek elárulta, hogy a mostani US Mastersszel minden idők legnagyobb veszteségét szenvedték el. Viszont nem ez a cég az egyetlen, amely pórul járt: a SuperBook egyik alelnöke úgy nyilatkozott, hogy még nincsenek meg a pontos kimutatások, de minden bizonnyal komoly mínusszal zárják a US Masterst, amely – emlékei szerint – a korábbi években mindig nyereséget hozott cégének.

A hosszú kihagyás után tavaly év elején visszatért Tiger Woods karrierje során az ötödik alkalommal nyerte meg a US Masterst.


Fotók forrása: PGA Tour

 

2019.04.15.

Hozzászólások