Ennyiért, szinte ingyen

Tompos Imre Memorial a madarak földjénKülönleges csemegére számíthatnak mindazon golfozók akik szombaton a rendszerváltás utáni elsőként megnyílt magyar golfpályára, jelesül Bükfürdőre látogatnak. Az éppen harminc éve átadott Birdland Golf & Country Club hatalmas megújuláson esett át az elmúlt években, mind a pálya, mind a golfhotel tekintetében. Mindenképpen érdemes ellátogatni Bükre a hétvégén, hiszen az elmúlt héten véget ért Senior Opennek köszönhetően (is) valóban kitűnő állapotban várja a pálya az idei, hagyományos Tompos Imre emlékverseny résztvevőit. 

Az ünnepi ranglistaversenyt egészen méltó komponálás kiséri, hiszen számtalan értékes díj várja a golfozókat, a jól megérdemelt ranglistapontokon felül. Többek között, - a többszörös díjjal kitüntetett - hévízi Hotel Európa Fit is három nyeremény-voucherrel kedveskedik. 

A nevezési díj a magyar pályákhoz mérten igencsak kedvezményes, hiszen a klubtagoknak teljesen ingyenes, míg a nem klubtag felnőtteknek mindössze 16 ezer, a külsős junioroknak pedig valamivel 7 ezer forint felett lett megállapítva, ráadásul az indulás még egy 50%-os greenfee kedvezményt is magában foglal a pénteki gyakorlónapra. 

Érdemes tehát már akár pénteken felkeresni a büki Greenfield wellness és golf komplexumot, hogy azután szombaton egy igazi ranglistaversenyen csicseregjenek a Birdiek a madarak földjén.


Fotó: caddie.hu

2021.09.21.

Hozzászólások